Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Elősütés,wooow,ez jó lesz.Még egy kis almalekvár s csokiba mártani...Yummm

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-12-2023 04:08 PM)
91 Megtekintések
Beállítások
Sziasztok: Hozzávalók : 200 g Dia-Wellness DW-50-es szénhidrát csökkentett liszt ,,egy teáskanál utifűmaghéj liszt(ez teljes mértékben elhagyható) ,200 g reszelt répa, izlés szerinti édesítő,1 púpozott teáskanál sütőpor,4 tojás.Külön kell felverni a fehérjét s külön a sárgáját ,ebbe kevered bele az olajat ,ami 140 ml sima napraforgó étolaj . A sárga elegybe belekevered a répát, alaposan elkevered, rászitálod a kimért lisztet,s ha nagyon sűrű a tészta akkor sokan használnak hozzá narancslevet(de én a cukor miatt ezt nem használhatom, én egy pici vizet adtam hozzá ) Fokozatos keverés mellett figyeltem az állagot. Utánna vagy 26 cm tortaformába,vagy mélyebb szilikonformákba kanalazod, megsütöd( sütési hőfok 185 C,kb 25-30 perc,figyelni kell . 
Mindenkinek kívánok kellemes ünnepre hangolódást,készülődést. Ui .: a répás verzió alját mézbe mártod,majd utánna pirított darált pekándió és mandula keverékébe . Tetejét a nem diétázóknak porcukrozhatod,mert anélkül nem fogja megenni a cukorfüggő. 😁😆

image

image

4 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
micsoda karácsonyi hangulat van nálad😊 köszi a receptet
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Nagyon jól néz ki!