dátum: 18-10-2020 05:31 PM
Sziasztok!
Hamarosan itt az év vége megint, mindenki gondolkozik már a karácsonyi ajándékokon, illetve mivel lepjük meg szeretteinket, esetleg várjuk hogy legyenek jó akciók szimplán kedvenc termékeinkre?
Hát itt lesz az idő hamarosan...
A nagy fekete péntek...
De miért is előnyös ez nekünk?
Kell nekünk az a tömeg ami ilyenkor van?!
Kell az hogy csak ilyenkor jöjjenek be a vásárlók?
Hát még szép!
Ilyenkor extrém leárazások vannak!
Tegyük fel szeretnénk lecserélni régi TV készülékünket, meglátjuk az akciót egy oldalon ami max 10-20e Ft. Hát valljuk be őszintén azért ennél kicsit több kedvezmény is lehetne. Tisztelet a kivétel áruházak közül is!
Mit javasolok? Mi az amit tényleg érdemes tenni ilyenkor?
Kettő dolog lenne:
1. Ha nem zavar minket a tömeg.
Ilyenkor tényleg rettenetesen jó akciókat tudunk elcsípni és ezt a nagy gyártók is tudják, hamarosan érkeznek új készülékek teszem azt bármely gyártótól, vagy van kedvenc Samsung TV/telefon vagy egyebek amiket szeretnénk? Irány be és vegyük meg! Ez az amikor a lehető legjobb lehetőségünk van rá. Egyet kérek mindenkitől, maradjunk emberek és ne zombiként vásároljunk fel mindent másikon átlépve és ütögetve.
2. Ha zavar a tömeg.
Hát itt nincs mit tenni, kell vagy nem?! Ha igen akkor kicsit pofozzuk fel magunkat és egyszer belefér az évben gondoljunk csak bele. De ha nem kell akkor pedig várjunk még egy kicsit. Van sok áruház ahol nagyon olcsón is lehet kapni egy-két terméket.
Mindent összegezve, készüljön mindenki a Novemberre, szerintem fenomenális lesz!
Nektek mi a véleményetek?
Fogtok menni vásárolni?
Várjátok már?
Válaszaitokat írjátok le komment szekcióban, illetve ha tetszett nyomjatok egy like-ot!
Üdv.
PeterSz1
dátum: 18-10-2020 08:16 PM
Szia Peti!
Köszi az összefoglalást!
Épp Blackfridaykor tervezek venni egy televízió készüléket a nappalinkba!
Egy jó nagy 55-65 col körülit. Remélem jó árban lesznek ezek a termékek is!
Üdv. AndrasK
dátum: 18-10-2020 08:33 PM
Szia Peti!
Én is fogok vásárolni a lakáshoz kiegészítőket, nagyon várom már, higy teljesen berendezzük, mert most költöztünk be és most jól fog jönni ez a Blackfriday!
Viszont Nem szeretem a tömeget, remélem, hogy nem lesz tömegnyomor a jó árak miatt az üzletekben! 😉
Sokat spórol vele az ember ha ilyenkor vásárol!
Nekünk ez most egy jó lehetőség lesz, hogy kevesebből berendezzük a lakásunk!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 18-10-2020 08:47 PM
Szia Peti!
Black Friday-t egy valami végett utálom és az a tömeg sajnos.
Egyébként én is tervezek most beruházni valami 50-55 colos Samsung TV-re... lehetőleg Qled-re. Kíváncsian várom az árakat majd 😁
18-10-2020 09:02 PM – szerkesztés: 18-10-2020 09:04 PM
Szia Peti!
Köszi az összefoglalót! Én várom már a black fridayt mert találhatok olyan termékeket amik hasznosak lehetnek jó árban . És ajánlhatok is akár jó készülekeket barátaimnak családtagjaimnak .
dátum: 18-10-2020 09:49 PM
dátum: 18-10-2020 11:03 PM
Szia Peti!
Én már nagyon várom a bf-et!
Minden évben szoktam ilyenkor vásárolni, idén sem tervezem ezt másképp, remélem a vírus sem szól bele a történetbe...
dátum: 02-11-2020 10:24 AM
Szia!
Nekem nincs bajom a tömeggel, inkább az órákig tartó várakozás zavar a kasszánál, ebből kifolyólag pár héttel előtte kinézem a terméket az üzletben amire szükségem van és ha jó az ára megrendelem online.
dátum: 04-11-2020 02:59 PM
dátum: 05-11-2020 08:54 AM
Szia!
En dolgozni fogok őszintén nem várom a Black Friday-t mert sajnos meg őrülnek az emberek ilyenkor vírus ide vagy oda. Nem tervezek vásárolni mert ahol lehet kerülöm a tömeget.