Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Bixby

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-08-2023 01:27 AM)
550 Megtekintések
Tomselleck
Journeyman
Beállítások
Sziasztok esetleg bixby nem lesz magyar nyelven?
8 Válaszok
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Szia! Egyelőre sajnos nem elérhető még a Bixby magyar nyelven. Valószínűleg dolgozik a Samsung a további nyelvek támogatásán, köztük a magyar nyelv elérhetővé tételén is, de amíg nincsen ezt illetve ennek a dátumát megerősítő hivatalos információ, sajnos nem tudunk ebben többet mondani. Elég nagy munka egyebként egy új nyelv betanítása egy nyelvi asszisztensnél, még a Google Asszisztens se képes a magyar nyelvre. Pár év múlva esetleg, addig pedig meg kell elégedni valahány külföldi nyelv használatával.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Mivel elég kevés magyar nyelvű beszélő van és a magyar ehhez képest igencsak összetett nyelv, nem élvez prioritást egyik asszisztens szolgáltatást fejlesztő cégnél sem. Nincs róla információ, hogy mikor lesznek elérhetők magyar nyelven Bixby és társai sajnos.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Örülnék, ha elérhető lenne magyar nyelven is, legalább tudnám mire használni... 🙄 Gondolom vagyunk így egy páran.
Pár év, én is erre tippelek, hogy ennyi időbe fog telni, ha egyáltalán megcsinálják... akkor is a Google Asszisztens lesz az első, ami tudni fog magyarul.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Talán majd egyszer.
Több oka is van, amiért nem sietnek a fejlesztők vele.
Nem a legegyszerűbb nyelvek közé tartozik a magyar, továbbá mint régió, nem kimagasló, hogy bármiféle prioritást élvezzen.
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
A Bixby gombot kivezette a Samsung. Ebből azért már érezhető, hogy annyira nem egy jó húzás volt.
Maga a Bixby, mint szoftveres akármi szerintem sosem lesz magyar nyelven elérhető. Ahhoz már elég régóta van jelen, hogyha valamilyen csapat akart volna, akkor foglalkozott volna vele.
0 tetszik
horizooli
Apprentice
Beállítások
Manapság a mesterséges inteligencia hétköznapi elterjedésének korában elképzelhetetlen, hogy nem képesek ennyi év alatt sem a magyar nyelvű változat kidolgozására! Egyszerűen nincs se szándék, se akarat a verzió magyar elérhetőségét lehetővé tenni! Valami furcsa ok lehet a háttérben, mert nem a "bixby" az egyetlen terület ahol szinte csak a magyar nyelvű hozzáférést nem biztosítják! Vagy talán ennyire gyenge szakember gárdával rendelkeznének!?
Nem hiszem!
Fox19780811
First Poster
Beállítások
Kaptam egy levelet. NE várjátok, nem is dolgoznak rajta. Sajnos ez úgy jön le hogy a Román, és tai nyelvet előnyben részesítik, és nem érdeklik hogy legyen magyar tudása a programnak. Sajnos ezzel nem csak engem ver át a samsung, pedig ezért vettem meg ezt a 400.000 ftos készüléket. Inkább maradtam volna a Redmínél, azok nem ***** át...
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Nem várható, legalábbis ameddig ilyen kis nyelvközösségünk van, addig más ország nyelve prioritást élvez

0 tetszik