Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Bevásárló lista digitálisan

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-09-2024 03:55 PM)
67 Megtekintések
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások
Ti szoktatok írni digitális bevásárló listát?📜
Akár jegyzettömbben (Notesban) vagy külön appban? 
Nekem van egy pipálgatható élelmiszer listám pár alap háztartási dologgal, amiket rendszerint venni kell. Ezt a listát megosztottam párommal is, hogy tudja mire lehet szükség itthon, ha bevásárolni indul. ☺️ Így ő is tudja módosítani, ha valamit szeretne vagy ha már kipipálja az én listámon is frissül.
Pár bolt applikációjában is van lehetőség listákat létrehozni, pl. én az Ikea appban szeretem előre kosárba is pakolni azokat, amiket tervezek venni, így kicsit jobban tartom magam a listához és kevésbé csábulok el, illetve előre tudom kb. mennyi pénzt fogok ott hagyni.💰
Van viszont pár olyan app is, amik nekem nem jöttek be és csak a pontgyűjtő kártya miatt használom. 😅 
6 Válaszok
SzabolcsSensej
Helping Hand
Beállítások
Samsung Notes...évek óta :smiling-face:
Páromat most probálom meggyőzni...hogy ne papír-ceruza legyen.
Új A55-ön már kezd ráérdezni és tetszik neki. :smiling-face:
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

jegyzetekbe beírom és ennyi :smiling-face: 

0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Én nagyon szeretek papírra írni, de rá kellett jönnöm, hogy tarthatatlan, hogy mindig elhagyom valahol a cetlit 😂

0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások
😂
0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Nekem eddig még sikerült a fejembe tartani a dolgokat. Általában én sok kicsi vásárlást csinálok. 

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Nem írunk listát, mindig az aktuális magazinból fotózza be a terméket a párom és ha megyek éppen oda, akkor tudom, mit kell venni.