Sziasztok! Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani. Azok jelentkezését várom kommentben a kedves fórum tagok közül,... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani. Azok jelentkezését várom kommentben a kedves fórum tagok közül,... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nagyon régóta Netflix felhasználó vagyok nekem valahogy nem vált be az HBO. Nem találtam semmi olyan sorozatot ami lekötne. Viszont... Közzététel megtekintése Szia! Én ezek most nem tennék különbséget. Holnap után jön az HBO Max Magyarországra, úgyhogy mindke... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Azok közé tartozom akik nagyon sokáig Apple rajongók voltak. Nagyon szerettem a rendszert a színeit meg a kinézetét. Viszont 2 évvel... Közzététel megtekintése |
Ha most ugye előrendelem az új s22ultrát beszámolják régi készülékem! Arra lennék kíváncsi valaki tudja e mit kell visszaküldeni? Csak a telefont... Közzététel megtekintése Szia! Az említett információról az új készülék megérkezte után kapsz részletes tájékoztatást egy e-m... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A kerdesem talan kevesbe Galaxy temaba kapcsolodik, de gondoltam erdekes lehet masoknak is, es remenyeim szerint van akinek... Közzététel megtekintése Szia én inkább próbálkoznék Microsoft Access-szel mert az pont hasonló feladatokra van kitalálva. Közzététel megtekintése |
ISziasztok! A legutobbi frissites ota ha megnyitok egy alkalmazas mappat a kezdokepernyon, es kielepek belole, a hatter ugyanolyan homalyos... Közzététel megtekintése Esetlegesen recovery menüben csinálj egy cache wipeot hátha az rendbe rakja. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Hozok nektek pár újdonságot, amit felfedeztem a Galaxy S22 Ultrában, és a korábbi Galaxy Note mobilokban nem találhatóak... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Megjelent a fejlesztőknek szóló Android 13 Developer Preview 1-es verzió, ami hivatalos betekintést nyújt az összel érkező... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Figyelmetekbe ajánlom az alábbi S22 Ultra reklámot, nagyon cuki lett a végeredmény, szem nem marad szárazon (ha már Báint-nap is pár... Közzététel megtekintése Lehet, hogy ez az a reklám, ami az interneten elfér, de nem lenne annyira szimpatikus jó néhány embe... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Samsung tulajdonos lettem. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Megtörtént a tegnapi napon a nagy leleplezés, bejelentés, megjött, az új Galaxy S22 család. Sok mindent tudtunk már a... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok! A mai nappal hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy Note széria utódja, a Galaxy S22 Ultra. A bemutató után... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Megérkezett az órára a beigért frissítés! Közzététel megtekintése |
Véget ért az Unpacked és ezzel el is indult az előrendelés. Aki még bizonytalan, vagy csak meg szeretné előbb nézni az S22-es készülékeket, annak... Közzététel megtekintése Ma kaptam egy ilyen emailt, sajnos akkor még várni kell: Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy a Samsung... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Elkezdte a Samsung a Galaxy S21 termékcsalád nemzetközi piacról való kivonását. A GSM Arena értesülései Franciaországban,... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A napokban lehulott a lepel a Galaxy Watch4 órák első komolyabb szoftver frissítéséről, amit @RozvM remekül... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Újabb szivárgás alapján az egyes jelenlegi és új készülékek is bővülnek szoftveres támogatás terén. Pontosabban 4 generációs Android... Közzététel megtekintése Szia Roz! Szerintem ez szuper, ha jók a frissítések a garantálható a hosszútávú használata az okoste... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Már csak 1 nap választ el minket a Samsung Unpacked eseményétől, de fizikai bemutató ténylegesen nem lesz a streaming mellet a... Közzététel megtekintése Imádom, hatalmas lehetőség rejlik ebben, és hasonló digitális NFT-n alapuló világokban! Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Farsang alkalmából összegyűjtöttem pár fánkvariációt, nektek melyik a kedvencetek? Hagyományos farsangi fánk baracklekvárral ... Közzététel megtekintése |