Sziasztok!
Az utóbbi években egyre kevésbé tapasztalhatjuk azt az igazán hideg mínuszos hőmérsékletű telet, amit elméletileg kellene. Mondhatjuk... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A napokban kedvet kaptunk és elkezdtük végignézni ismét a Halálos iramban filmeket időrendi sorrendben.
Engem annó nagyon... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ki merre fog utazni 2024-ben?
Mi a tervek szerint Londonban kezüdnk, majd nyáron Görög és télen egy Olasz síelés.
Nektek... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ha tehetnétek milyen autót választanátok?
Színes vagy fekete/fehér/szürke, én minden bizonnyal egy sárga/piros kocsit vinnék el... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Néztetek valami új sorozatot/filmet Januárban amit másoknak is ajánlanátok?
Mi otthon elkezdtünk egy nagyobb Star Wars maratont,... Közzététel megtekintése
Egy 34 éves brit férfi érdekes módot talált a londoni maratonra való felkészüléséhez, ugyanis Daniel Fairbrother egy speciális hevederrel a hátára... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Újévre megfogadtam hogy kicsit rendszeresebben járok el sportoloni. Mostanság a futást erőltetem kisebb-nagyobb sikerekkel. Ti... Közzététel megtekintése
Mint azt már tavaly év vége óta tudni lehet, készülőben van egy új Dragon Ball franchise-t bővítő anime, a Dragon Ball Daima.
A tegnapi napon... Közzététel megtekintése
Sziasztok. Van egy samsung a71 telefonom.
Érzékeli a sim kártyát mutatja, hogy benne van felismeri hívást viszont nem enged. Egy kört mutat... Közzététel megtekintése
Új előzetes érkezett a Szellemirtók: A borzongás birodalmához.
A korábbi rövid kis előzetestől eltérően most több, mint 2 és fél percig... Közzététel megtekintése
Szisztok!
Kinek hogy telik eddig az új év? Én személy szerint kettőt pislogtam és már el is telt a Január. Szerencsére az újévi fogadalmaimat... Közzététel megtekintése