Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Baj van a Samsung Akkujaival

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-09-2022 05:56 PM)
266 Megtekintések
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Sziasztok! 

Mrwhosetheboss kitett egy videót ahol egy érthetetlen tényt közöl. Minden egyes Samsung telefon S10-ig kB felrobbant... Értem ez alatt, hogy az akkuk felpúposodtak nem csak nála hanem az összes többi gyűjtőnél is. Az okát még Zack-el sem tudták nagyon meghatározott bár tény, hogy köze van annak is, hogy nem voltak bekapcsolva és a szobában amiben voltak elég meleg is lett. De ez a többi telefonnal nem történt meg. Bemutatta azt is, hogy más vállalatok telefonjai is robbantak már fel, de ez a Samsungra a legjellemzőbb. Illetve a Zflod széria is elkezdett felpúposodni, de a jelenség inkább az S10-S2-ig jellemző. Bár egy S20FE-vel is ugyanez történt.

Szerintetek le fog csökkenni a Samsungnak a felhasználói száma? 

Üdv: D.
10 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Egyik ismerősöm nővéréjenek volt egy s10-e és az is felrobbant.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Remélem ez változik!
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
A 2019-es A szériáknál is előfordult a robbanás?
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Magyarországon még nem történt hivatalos bejelentés Samsung készülék veszélyes akku állapotáról.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
De komolyan beszélek!
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azért a videóból eléggé látszik az, hogy csupa olyan esetről van szó, amikor a készülék egy ideig használatban volt, aztán félre lett rakva, majd több hónap, adott esetben év állás után megint kicsit meg lett járatva, aztán megint félrerakva.
Nem csoda, hogy egy ilyen használattól az akkumulátor megadja magát, ez az amit a legkevésbé szeret.
Megjegyzem, nekem pl. az ősidőkbeli Sony Ericsson D750i készülékem járt így, hogy nem volt használva és felpúposodott az akksija jópár év után.
Továbbá a helyzet annyira nem Samsung specifikus.
Mikor értékesítőként dolgoztam az Extreme Digitalnál a kiállított Xiaomi készülékek néhány hét/hónap után sorra púposodtak fel.
De az 5 hónap alatt, amit Apple szervizben töltöttem is tucatnyi esetben hoztak be iPhone-t 5 és újabb szériát púpos akksival.
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Igen, de ugyanígy vették le majd tették félre más gyártók telefonjait. Nem olyan gyakran mint a Samsungokat, de azért mégis. És azokkal nem történt ilyesmi
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Láttam a videókat én is, nem tudom, hogy ez mennyire valós gond. Nekem érdekes módon egyik régi telefonom akkujának sincs baja, pedig van egy pár a fiókban. Ezzel nem bagatelizálni akarom a dolgot, de valamiért furcsa ez a 2 videó.
0 tetszik
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem ez nem tántorítja el a vásárlókat.

0 tetszik