Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Az S23 Ultra a legtöbbet eladott Androidos zászlóshajó 2023 H1-ben

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-08-2023 04:46 PM)
743 Megtekintések
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!

Az idei év első félévében újfent a Samsung és az Apple mobilokra mutatkozott a legnagyobb kereslet. Az Omdia piackutató cég szerint a top 10 értékesített mobilból 5 volt Samsung és ugyanennyi volt Apple gyártmányú.

image
Forrás:Samsung 

A lista alapján a legtöbbet eladott Androidos telefon a Galaxy A14 volt, amit az S23 Ultra, A14 5G, A54 és az A34 követett. A listára így csak egyetlen Androidos zászlóskészülék fért fel az S23 Ultra személyében.

image
Forrás: Samsung 

A teljes top10 lista pedig így néz ki:

image
Forrás: Omdia

Szerintem ez jó eredmény, hiszen Android csúcskészülékek ritkán kerülnek fel erre a listára, valamint az A szériának a teteje is feljutott a top 10-be 

Ti mit gondoltok a listáról?

25 Válaszok
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
A 14 Pro jóra sikerült, nagyon jó fotókat csinál, nem is meglepő, hogy az élen van. És ehhez még normális telefon méret is jár, nem egy böszme, negyed kilós tepsi. Kár azért a túlságosan lekorlátozott rendszerért. 🙄
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Vagy mert csak az emberek 70%-a nagyon menőnek találja az Applet.
Kedvencem mikor megkérdezem valakitől hogy miért Applet választott, akkor az első válasz nyilván az hogy jól néz ki.
Na erre a véleményem: 🙄
Ok jól néz ki, és szoftveresen tökéletes?
Számomra az Apple szoftvere nagyon fostos.
Plusz még az hogy hetente adnak ki frissítést, az már túlzás. Nem beszélve arról hogy egy új szoftver tesztelése legalább egy hónap hogy tökéletesen működjön.
Nyilván nem rajtad akartam levezetni az Apple "panaszomat" csak megosztottam a véleményem. 😉
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Ezt sosem értettem, hogy mi menő van egy telefonban, amit bárki megvehet. 😃 Szánalmas és egyben vicces is.
Nekem is volt IPhone-om, kettő is, egy SE és egy 7-es. Én nem kaptam hetente frissítéseket, ha jól emlékszem havonta volt ott is, mint itt a Samunál.
A szoftverek meg Androidon sem működnek tökéletesen, szóval olyan mindegy. 😂
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Reméljük a One UI 6 jobb lesz.
De én olyat szóba sem említettem hogy az androidnál minden rendben.
0 tetszik
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Egyébként volt már IPhone-od? Nem úgy értem, hogy kipróbáltad egy haverét, hanem hosszabb távon használtál-e már.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Kirakatban próbáltam ki, elég is volt.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Viszont a kamerája tettszett, tényleg szép fotókat csinál.
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nagyon megbízható telefonok, nekem 6s volt, még most is szépen döcög..
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nem, nincs olyan ember aki azért venne telefont, mert menő, szimplán megbízható és tudja, hogy a pénzéért egy megbízható és tökéletesen működőképes telefont fog kapni. Hol hallottál olyat, hogy azért vette volna, hogy menő?