Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Android 11 frissítés: Rich Communication

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-01-2021 06:18 PM)
7926 Megtekintések
adrienn9
Explorer
Beállítások
Sziasztok!

Android 11 frissítése után az alábbi képen látható értesítést írja ki a telefonom, amit nem tudok kiiktatni.

Ha a "Kihagyás" vagy a "Nem" lehetőséget választom pár perc múlva újra megjelenik az értesítés. Végül meguntam és megadtam a telefonszámot. Igen-nel elfogadtam, de a telefon minden egyes újraindítása után ismét megjelenik az üzenet...

image

Másnál is jelentkezett ez az értesítés? Esetleg ki lehet valahogy iktatni, hogy ne dobja fel újra és újra?

Adri
15 Válaszok
PengeEmber
Explorer
Beállítások
Ez a funkció igazából arra jó hogyha más Androidos nak is aktiválva van az RCS funkció akkor ingyenes az SMS küldés, mivel interneten keresztül küld, ha lehetséges.

1.megoldás +36 (ország kód) nélkül add meg a telefon számot.

2. Ha nincs szükséged erre akkor ki lehet kapcsolni ezt a funkciót
(Meg nyitod az Üzenetek alkalmazást --> jobb fent 3 pont --> Beállítások --> Csevegés Beállításai --> Rich Communications kapcsolót kel kikapcsolni.)
adrienn9
Explorer
Beállítások
Nagyon szépen köszönöm. 🙂 Sikerült. 🙂
domigabi32
First Poster
Beállítások

Üdvözletem. Nekem meg ez a beállítás el tűnt egyik napról a másikra. Már csináltam factory resetet de semmi. Van valami megoldás rá? 

0 tetszik
adrienn9
Explorer
Beállítások
Szia. Próbáltad ott visszakapcsolni ahol fent írják, hogy kapcsoljam ki?
(Meg nyitod az Üzenetek alkalmazást --> jobb fent 3 pont --> Beállítások --> Csevegés Beállításai --> Rich Communications kapcsoló)
0 tetszik
domigabi32
First Poster
Beállítások

Csak annyi van hogy csevegés aktiválása, és amikor rá nyomok ki írja hogy aktiválás sikertelen. Mást nem tudok rajta állítani. S10 plus android legujabb verzió. 

0 tetszik
adrienn9
Explorer
Beállítások
Nekem S20-on visszahozza. Android 11; One UI verzió 3.1

Screenshot_20210423-194624_Messages.jpg

0 tetszik
domigabi32
First Poster
Beállítások

Screenshot_20210423-202210_Messages.jpg

 Ez jön elő csak rá kattintva pedig hogy regisztrálás sikertelen. 

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@domigabi32 

Szia,

Próbáltad törölni az alkalmazás gyorsítótárát?

Beállítások-Alkalmazások-Üzenetek-Tárhely-Adatok és Gyorsítótár törlése

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Hoppácska. Sosem olvastam még utána, hogy mi az értelme ennek a kiírásnak, de most már tudom. Én mindig a Kihagyás gombra nyomokra, és valószínűleg sokan ugyanígy tesznek 🤣

0 tetszik