Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A32 kijelző

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-05-2021 10:10 PM)
1202 Megtekintések
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Van egy két hetes A32 5g-m. Minden nap eljatssza, hogy nem reagál az érintésre mintha lefagyna, de ha lezárom a kijelzőt majd újra megnyitom akkor jó. Van hogy csak akkor "javul" meg huzamosabb időre ha újra indítom a telefont. Volt rajta 1napos korától egy kijelző védő fólia ami vastagabb gumis anyagú azt hittem az a baja, leszedtem de ugyanúgy fent áll a probléma. Csináltam egy gyári beállítás vissza állítast ugyanúgy megmarad a hiba. Én szoftveres gondra gyanakszom mivel az összes érintő paneles teszt azt mutatja h jó a kijelzo, és ujrainditas után akár fel napig is működik rendesen.

Több ötletem nincs, csak az hogy felkeresem vele a márka szervizt de bosszantó hogy 2hetes telefonnal már baj van. 

0 tetszik
Ugrás a megoldásra
14 Válaszok
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
az lesz a napokban be is küldöm valamit kezdjenek vele
0 tetszik
BalazsT96
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Biztosan a szervíz tud segíteni, sajnálatos , hogy már ilyen hamar probléma lett vele!😔

0 tetszik
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
huaweirol váltottam 2ev után de azzal soha nem volt baj, imádtam. Előtte Blackberrym volt azok is stabilak voltak. Samsung nálam eddig nem szerepel túl jól, lehet nem sokáig leszünk barátok
0 tetszik
Megoldás
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
Sziasztok! Jött egy szoftver frissítés a telefonra egy hete és azóta tökéletesen működik :smiling-face:
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Király, örülök, hogy megoldódott! :smiling-face: