Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A32 kijelző

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-05-2021 10:10 PM)
1199 Megtekintések
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Van egy két hetes A32 5g-m. Minden nap eljatssza, hogy nem reagál az érintésre mintha lefagyna, de ha lezárom a kijelzőt majd újra megnyitom akkor jó. Van hogy csak akkor "javul" meg huzamosabb időre ha újra indítom a telefont. Volt rajta 1napos korától egy kijelző védő fólia ami vastagabb gumis anyagú azt hittem az a baja, leszedtem de ugyanúgy fent áll a probléma. Csináltam egy gyári beállítás vissza állítast ugyanúgy megmarad a hiba. Én szoftveres gondra gyanakszom mivel az összes érintő paneles teszt azt mutatja h jó a kijelzo, és ujrainditas után akár fel napig is működik rendesen.

Több ötletem nincs, csak az hogy felkeresem vele a márka szervizt de bosszantó hogy 2hetes telefonnal már baj van. 

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
Sziasztok! Jött egy szoftver frissítés a telefonra egy hete és azóta tökéletesen működik :smiling-face:

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

14 Válaszok
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Olvasotak alapján pedig sajnos szervízes kör lesz, egy próbát még tegyél egy cache wipeal boot menüben, de gyárinak is megkellett volna ezt oldani ha szoftveres a gond.

https://www.youtube.com/watch?v=-0QK2y2VjbI

Remélem megoldja, de ha ez se valószínűleg szervízbe kéne vinni.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A szerviz előtt még az érintések monitorozásával is lehetne próbálkozni.

Ezt a Beállítások➡️Fejlesztői beállítások➡️Koppintások megjelenítése vagy Mutató helye opcióval teheted meg.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Vagy  *#0*# és touch teszt

0 tetszik
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
köszi, ezt már próbáltam és mindent rendben talált
0 tetszik
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
viszont érdekes, hogy ma ugyanúgy használtam mint az elmúlt pár napban és folyamatosan érzékelte az érintéseket
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Abonyiandrea ,

Szia,

Továbbra is jól működik a készülék?

0 tetszik
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások

Szia. Érdekes, tegnap óta igen, úgyhogy még várok pár napot, lehet valami app volt beragadva.

0 tetszik
Abonyiandrea
Explorer
Beállítások
Nos most újra produkálta a hibát és azt vettem észre, hogy a lefagyás szinte mindig azután jelentkezik hogy telefonáltam rajta. Azt már korábban észrevettem, hogy amikor befejezem a hívást nem mindig villan fel a kijelzo hanem meg kell nyomnom az egyik oldalsó gombot.
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Akkor sajnos ez gyanúsan hardver hiba lesz, érdemes lenne egy márkaszervízbe bevinni és kérni róla egy diagnosztikát.

0 tetszik