Sziasztok!
Tapasztalatot szeretnék megosztani, illetve egy kérdésem is lenne.
November végén vásároltam egy A13-as készüléket. Szépen feltelepítettem a használt alkamazásaimat, beállítottam ahogy én szeretem. Minden működött, de észrevettem, hogy az adaptív fényerő hiába van bekapcsolva, nem reagál a fényerő változásokra, egy helyben állt.
Hívtam a Samsung központot, távsegítséggel ránézett egy szakember, mondta vigyem szervizbe.
Bevittem a szolnoki szervizbe, leadtam javításra. 2 nap múlva értesítettek, hogy kész. Ma voltam érte, főpanelt cseréltek benne. Kipróbáltam még ott a helyszínen és ugyanúgy nem működött ahogy leadtam. Nálam volt a régi mobilom, a szervizessel összehasonlítottuk, ő is elismerte, hogy nem működik. Ezért át sem vettem, újra ott kellett hagynom javításra.
Megmondom őszintén, ezek után már elvártam volna, hogy kiírják cserére. Azért ne már, hogy egy 1.5 hónapos készüléket agyonjavítgatnak, szerelnek, közben az akkumulátor is használódik, persze nem normális módon és utána azt kell használnom.
Hazafelé felhívtam megint a központot a csere miatt, a hölgy azt mondta, akkor cserélik ha a szerviz úgy látja, hogy nem javítható. Könyörgöm, miért nem lehet belátni, hogy ez egy rossz, szériahibás készülék? Ha véletlen meg tudják csinálni, köteles vagyok elfogadni egy 1.5 hónapos agyonjavított készüléket?
Megjegyezném, hogy nekem nem az ára kell, henem egy megbízható, jól működő készülék.
Köszi aki elolvasta!
Szép napot!
Laci