Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A13 készülék/szerviz

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-01-2023 11:29 AM)
318 Megtekintések
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Sziasztok!
Tapasztalatot szeretnék megosztani, illetve egy kérdésem is lenne.
November végén vásároltam egy A13-as készüléket. Szépen feltelepítettem a használt alkamazásaimat, beállítottam ahogy én szeretem. Minden működött, de észrevettem, hogy az adaptív fényerő hiába van bekapcsolva, nem reagál a fényerő változásokra, egy helyben állt.
Hívtam a Samsung központot, távsegítséggel ránézett egy szakember, mondta vigyem szervizbe.
Bevittem a szolnoki szervizbe, leadtam javításra. 2 nap múlva értesítettek, hogy kész. Ma voltam érte, főpanelt cseréltek benne. Kipróbáltam még ott a helyszínen és ugyanúgy nem működött ahogy leadtam. Nálam volt a régi mobilom, a szervizessel összehasonlítottuk, ő is elismerte, hogy nem működik. Ezért át sem vettem, újra ott kellett hagynom javításra.
Megmondom őszintén, ezek után már elvártam volna, hogy kiírják cserére. Azért ne már, hogy egy 1.5 hónapos készüléket agyonjavítgatnak, szerelnek, közben az akkumulátor is használódik, persze nem normális módon és utána azt kell használnom.
Hazafelé felhívtam megint a központot a csere miatt, a hölgy azt mondta, akkor cserélik ha a szerviz úgy látja, hogy nem javítható. Könyörgöm, miért nem lehet belátni, hogy ez egy rossz, szériahibás készülék? Ha véletlen meg tudják csinálni, köteles vagyok elfogadni egy 1.5 hónapos agyonjavított készüléket?
Megjegyezném, hogy nekem nem az ára kell, henem egy megbízható, jól működő készülék.
Köszi aki elolvasta!
Szép napot!
Laci
8 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azt tisztázzuk, hogy ez a jelenség nem szériahiba.
Alapvetően úgy működnek a szervizek, hogy amíg a hiba javítható alkatrész cserével, addig így is járnak el.
Ha ez nem vezet megoldásra, akkor jöhet szóba vagy egy komplett csere, vagy csereigazolás.
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Elég szomorú. Mióta az eszemet tudom, csak Samsung kèszúlékeim voltak, ráadásul mindig prémiumkatwgóriás. Soha nem voltam szervizben, egyikkel sem. Ez az első olcsóbb készülékem és máris a szervizben indítok. Most sem értem ilyen esetben miert kell nyüstölni azt a készüléket egy főpanel csere után. Biztos bennem van a hiba.
Azért köszönöm a választ.
Kidwick
Student
Beállítások
Üdv! Garanciális samsung telefon ezt csinálja mikor nincs is csatlakoztatva hozzá semmi.. az értesítést nem lehet eltávolítani letiltani stb. Nem is akar tölteni csak ha újraindítom a telefont.. valamint amikor feltöltött és leveszem a töltőről... kezdődik minden előről.. mi ilyenkor a teendő? Válaszát előre is köszönöm szépen!Screenshot_20230109_165039_One UI Home.jpgScreenshot_20230109_132023_One UI Home.jpgScreenshot_20230109_132034_Settings.jpg
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Ilyen nekem is szokott lenni néha. Újraindítom és megy tovább, bár nálam a töltés így is működik. Szerintem érdemes felvenni a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálattal.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ha van rá mód és fontos adatok vannak a készüléken, akkor egy biztonsági mentés készüljön, majd utána egy gyári visszaállítást.
Ha valami szoftveres beragadás miatt csinálja ezt a készülék, jobb esetben gyári visszaállítás után a jelenség eltűnik.
Ha nem, akkor fel kell keresni megint a szervizt.
Kidwick
Student
Beállítások
Egy Huawei után ez egy fos telefon...
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
A13?😀 Csodálkozunk?
Miért nem A53 vagy A33-mat választottál?
Ezek sokkal korrektebb telefonok!
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Vagy S22?
0 tetszik