Sziasztok!
Miután megvetted vagy megkaptad első mobilodat és miután mejelentkeztél rögtön, miután feltelepítetted a kellő appokat rögtön egy jó és egyedi háttérképet keresel ami a legjobban illik hozzád. Ilyenkor merül fel pár probléma:
Homályos, pixeles, rossz a képarány stb.
Gondolom már mindenki belefutott ebbe a problémába. És akkor gondolkozol, hogy maradjon-e a gyári, ami minden szempontból a legtisztábban néz ki, de sok esetben elég gyengék/ egysíkúak a hátterek pl nem biztos, hogy azt szeretnéd nézni ahogy vmilyen műanyag golyók egymásnak mennek (a51/71). De vannak egész jók is pl az S21/22 széria vagy épp a note 20 ultra mozgó hátterei. De térjünk a lényegre. Lehet keresgélni a Themes-ben, de ott se találod meg amit szeretnél? Összegyűjtöttem nektek pár weboldalt olyan háttérképet ami teljes felbontású, tiszta és nem pixeles, sőt semmi adathalász programmal nem fogtok találkozni. Nekem speciel nagyon tetszettek a Xiaomi saját háttérképei (SuperWallpaper). Ezeket használom jelenleg is a mobilomon is:
Ez persze mozgó háttérkép ami azért jobban eszi az akkut, de cserébe jobban néz ki. Ennek a feltelepítéséhez készítek majd nektek egy tutorialt is ha valakit érdekelne😉.
Nézzük
#2 Pinterest. Találhattok itt is egy pár jót.
#3 a Galériádban található képek amit te fotóztál
#5 Gyári hátterek
Remélem a felsoroltak közül találsz egy olyat ami te vagy és tetszik. Remélem tudtam segíteni.
Szép estét: D.