Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Tab S8 ultra Samsung Account belépési hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-02-2024 03:10 PM)
150 Megtekintések
Marcsi55
Student
Beállítások
Sziasztok!
A napokban a Tab S8 ultra és az S23 ultra készülékeimen nem működött a szoftverfrissítés. Akármikor rákattintottam szerver hibát írt ki. A wifiről lecsatlakoztak többször, nem (vagy csak lassan) töltöttek be az alkalmazások, a Beállításokon belül a Samsung Cloud sem töltött be. Emiatt a tabletemen csináltam egy gyári visszaállítást. De most már a tabletbe se tudok belépni. Az első használatos beállításokon sem jutok túl. A Samsung Accountba való bejelentkezéskor helyes email és jelszó megadása után folyton "A feldolgozás meghiúsult" hibaüzenetet ír ki. Még akkor is, ha a QR kódot olvasom be, és a telefonomon jelentkeztetem be magam a táblagépre. 
Mit csináljak ilyenkor?
0 tetszik
1 Válasz
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Próbáltad másik hálózatra csatlakoztatva a belépést?
Illetve kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik