Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ingyenes Slim Billentyűzetes tok promóció

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-08-2023 04:03 PM)
1117 Megtekintések
perfectthunder426
Journeyman
Beállítások
Sziasztok,

Augusztus 14-én vásároltam az Árkád Samsung Experience Store-ban Samsung Galaxy Tab S9 Ultra készüléket. 

A készülékhez meghirdetett promóció keretein belül Samsung Tab S9 Ultra Slim Billentyűzetes tokot szerettem volna igényelni a Samsung Members-en keresztül, azonban az említett promóció nem jelenik meg a kedvezmények fülnél, annak ellenére, hogy a Tab S9 készülékről néztem. Az adatok törlése sem javította ki a problémát.

Az üzlet vevőszolgálatán megerősítették, hogy a promóció Szeptember 15-éig igénybe vehető.

Az esettel kapcsolatban megkerestem az ügyfélszolgálatot, ahol megadtak egy email címet ahol tudok érdeklődni, a mai napig nem érkezett válasz.

Pontosan emiatt a promóció miatt választottam az S9-et és nem az S8-at, így ha azt nem fogom tudni érvényesíteni akkor megtévesztettek vásárláskor.

Szerintetek tudok még bármit tenni az ügy érdekében?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
perfectthunder426
Journeyman
Beállítások
Na szuper, tegnap visszajeleztek, hogy elhárult a hiba és én is megigényeltem a tokot, megjelent az appban egy újabb adattörlést követően, várom a fejleményeket.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

33 Válaszok
perfectthunder426
Journeyman
Beállítások
A promóció hirdetéseScreenshot_20230817_160845_1000018565_1692281325.pngFB_IMG_1692281328518_1000018566_1692281328.jpg
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
A táblagépen nyitottad meg a Members appot ?
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Innen a Samsung Members alkalmazásból igényelhető, jelentkezz be, és a promócióknál váltsd be.
0 tetszik
perfectthunder426
Journeyman
Beállítások
Azzal kezdtem, de nem jelenik meg a kedvezmények fülnél
0 tetszik
perfectthunder426
Journeyman
Beállítások
Szia, igen, az eszközön próbáltam
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Továbbra sem érhető el a Members-ben az említett akció?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
pank89
Student
Beállítások
Szia,
ugyanez a problémám nekem is, választ én se kaptam.
0 tetszik
DrLosiewicz
Explorer
Beállítások
Üdv,
Nálam is ugyanez a helyzet. Etele plázában vásároltam kedden(08.15.) és a tablageprol nyitottam meg a memberst. Írtam az ugyfelszolgalatnak, ha kapnék választ tőlük akkor megosztottság majd itt is.
Tegnap(08.18.) visszamentem Samsung szakuzletbe, ahol az ott dolgozók sem tudták a tableten a members appon megigenyelni 😞
0 tetszik
Krisz81
First Poster
Beállítások
Sziasztok! Ugyanez nálam is a helyzet. Sehol semmi!
0 tetszik