Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Wallet

(Temat utworzony: 28-01-2025 10:18 PM)
292 Wyświetlenia
DZQ
Pioneer
Opcje
Proponuje powrót do kwestii działania usługi i samej aplikacji Samsumg Wallet u nas w kraju.
Zdaję sobie sprawę że nie tylko Samsung ma wpływ na finałowe rozwiązanie tej kwestii ale też banki. Jednak nie chcę mi się wierzyć że gdyby Samsung faktycznie chciał wprowadzić tą funkcjonalność, to nie udałoby się dogadać.
Polska jest rynkiem gdzie ich telefony cieszą się naprawdę dużym zainteresowaniem, więc mam wrażenie że tak ważna funlcjonalność jak Samsung Wallet powinna być tu dostępna.

Oczywiście - mamy już GooglePay, ale to jednak nie jest to samo. Przez brak dostępności dedykowanej aplikacji od producenta, ja jak i wiele osób które znam, czują że nie zależy im na naszym rynku i klientach (mimo że ostatnio bardzo poprawili się względem funkcji AI po polsku)

image

Nie wiem czy jest to dobre miejsce na taką sugestię, ale myślę że ważne jest żeby o tym wspomnieć, a nie poprostu zapomnieć "bo się nie da".
12 Odpowiedzi
Kawer
Pathfinder
Opcje
Popieram! Nie żebym miał coś przeciw Google Pay, ale zawsze chciałem zobaczyć jak korzysta się z natywnej aplikacji Samsunga. Fajnie, że poruszyłeś ten temat
Ultraab
Journeyman
Opcje
Popieram i czekam
Ko7ov
Navigator
Opcje
Popieram i czekam.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Walka o ten portfel była już jakiś czas temu...nic nie wyszło... podobno to kwestia wysokości zarobków jakie chciały uzyskać nasze banki. 😔

Ale podpowiem. Tak jak w przypadku bety, tak również w normalnej wersji systemu, można zgłaszać swoje sugestie z poziomu aplikacji Members. Może znowu warto ich trochę przycisnąć 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Także popieram!
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @DZQ !

Taka sugestia pojawia się regularnie na różnych społecznościach Samsunga, niemniej jednak przekazuję ją deweloperom. Mam nadzieję, że ta usługa pojawi się również w Polsce 😉

Życzę wszystkim wspaniałego dnia!

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Może to zwiastun nadchodzącej aplikacji Wallet do Polski?

pinix
Journeyman
Opcje
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.spay&cId=000007989628 proszę sprawdzić na nowych S25. Działa ale nie mogę jej zaktualizować.
0 Like