Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Procent naładowania baterii

(Temat utworzony: 17-12-2024 07:02 AM)
207 Wyświetlenia
userxad
Voyager
Opcje
Czy jest możliwość powiększenia liczby stanu % naładowania baterii bo zlewa się. Albo zmiana koloru w android 14 nie miałem problemu sprawdzić ile bateria ma % naładowania teraz mam problem.

image

8 Odpowiedzi
Tornvald
Apprentice
Opcje
Też uważam ,że ikona baterii jest brzydka i bardzo nieczytelna przy włączonym procentowym poziomie naładowania. W UI 6 było zdecydowanie lepiej.
niutek
Journeyman
Opcje
Ja również uważam, że ta ikona jest nieczytelna.
adagio33
Apprentice
Opcje
Ja jako osoba słabowidząca tym bardziej nam problem z odczytaniem procentów baterii. Też uważam, że powinni to zmienić i dałem nawet zgłoszenie.
Adreholt
Pioneer
Opcje
Dla mnie na plus moim zdaniem i bardzo czytelna moze kwestia tapety?
amranty
Explorer
Opcje
Obstawiam, że skończy się możliwością w goodlock
userxad
Voyager
Opcje
Tu nie chodzi o tapete bo miałem ją od dawna nawet w Galaxy S8 jak i Galaxy S20+ i S24U ... Chodzi oto, że zrobili jakąś ramkę i zlewa się to z napisami. Przedtem nie mialem tej ramki i nie bylo problemu z odczytaniem ile jest %20240128_125118(1)_1000009506_1734427510.jpg
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @userxad !

Dziękuję za Twoją cenną sugestię, przekazuję ją naszym deweloperom.

Dziękuję wszystkim za aktywność w komentarzach. Im więcej osób zgadza się z daną opinią, tym większa szansa, że zostanie ona uwzględniona.

Życzę wszystkim miłego dnia! 😊

WOJTI
Journeyman
Opcje
Według mnie ikona bardzo czytelna, jednocześnie uważam że jest bardziej spójna z wyglądem ogólnym OneUI 7, niż ikona baterii z OneUI 6. Ewentualnie można pokombinować z kontrastem, ale nie uważam że powinna zostać przywrócona poprzednia ikona.1734647367181.jpg
0 Like