Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aplikacja messenger

(Temat utworzony: 14-01-2025 12:23 PM)
141 Wyświetlenia
suhyt
First Poster
Opcje
Hej, zauważyłem problem z aplikacja messenger. Po kliknięciu na daną rozmowę z danym użytkownikiem nie otwiera się okno rozmowy tylko z prawej strony wysuwa się belka w którą trudno kliknąć. Nie jestem pewny czy to jakiś glitch , ale za każdym razem zamiast przechodzić od razu do okna rozmowy , aplikacja wysuwa belkę ze zdjęciem użytkownika co jest irytujące. Proszę o potwierdzenie obecnego problemu . Dziękuję. 
0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@suhyt jakbym się nie starał, nie mogę uzyskać efektu, o którym napisałeś. Klikając w rozmowę otwiera się mi normalne okno chatu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
U mnie nie wysyła do rozmówcy like gdy korzystam z dedykowanego przycisku w powiadomieniu (bez otwierania aplikacji). 🤔💬
Czasami też nie są przekazywane wiadomości napisane w zegarku galaxy watch 7 w odpowiedzi na powiadomienie z messengera. ⚠️📲
0 Like
Andrew1983
First Poster
Opcje
U mnie po odinstalowaniu messengera i ponownrj checi zainstalowania. Wogole niechce zainstalowac tej aplikacji pokazuje ze sciągneło 100 procent aplikacji i wyskakuje komunikat ze nie mozna zainstalować
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @suhyt !

Niestety, prawdopodobnie oznacza to, że aplikacja nie jest kompatybilna z wersją Beta. Problemy powinny ustąpić po wypuszczeniu stabilnej wersji systemu. Sugeruję także kontakt z deweloperami aplikacji Messenger.

Miłego dnia! 😊

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację?