Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia Google

(Temat utworzony: 18-10-2021 09:36 AM)
315 Wyświetlenia
patyczak
Black Belt 
Opcje
Po przejściu na Android 12 Beta, w żaden sposób nie mogę się zalogować nigdzie bez wpisywania hasła do konta Google. Nie przychodzą powiadomienia, żeby potwierdzić logowanie czy próbę logowania. Na 11 było to mega wygodne rozwiązanie. 
0 Like
3 Odpowiedzi
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @patyczak ,

nie znalazłam informacji o tym, żeby ta funkcja była wycofana. Polecam skorzystać z pomocy Google , a jeśli te porady nie rozwiążą problemu, to wysłać raport przez aplikację Samsung Members.

Pozdrawiam
Beata

patyczak
Black Belt 
Opcje
Tak, wiem, że jej nie wycofali, bo w desperacji doszedłem do hard resetu. Po zalogowaniu się do swojego konta Google, chciałem skonfigurować logowanie się do konta za pomocą telefonu i dalej ani rusz. Google wysyła do mnie na telefon powiadomienie, że mam potwierdzić logowanie ale to powiadomienie nie pojawia się u mnie. Wszystko było ok, do momentu zainstalowania 12 Beta.
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jeszcze wrócę do tematu, bo to jakaś paranoja się robi. Przy próbie skonfigurowania logowania się za pomocą telefonu, pokazuje się okienko z moim telefonem i opcją włączenia blokady ekranu. No, teraz cię mam, pomyślałem. A jednak nie. Tym razem komunikat od Google- "Nie udało się pobrać informacji z urządzenia. " + wisienka na torcie- "Upewnij się, że jest online i spróbuj ponownie ". Poddaję się 😐Screenshot_20211020-115702_Samsung Internet.jpg
0 Like