Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kółko wokół aparatu zastępujące diodę powiadomień.

(Temat utworzony: 20-11-2020 08:06 AM)
4144 Wyświetlenia
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
Jak wiemy już od kilku modeli Samsung zrezygnował z diody powiadomień. Może udało by się wykorzystać kółko wokół aparatu jako ta dioda. Mamy kilka aplikacji w Sklepie Play ale jak wiadomo działa to różnie. 
Gdyby było to wbudowane działałoby lepiej i miało wielu zwolenników.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
17 Odpowiedzi
aga1612
First Poster
Opcje
jakie aplikacje mozna ściągnąć by dioda w aparacie swiecila? mam galaxy a71 :smiling-face: bardzo mi diody brakuje...
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Można ustawić podświetlanie krawędziowe. Black hole.

Screenshot_20201120-081622_One UI Home.jpg

0 Like
Marian2409
Explorer
Opcje
No tak ale to aby się włącza jak dostaniesz wiadomość aby raz a tak żeby można było ustawić że miga np raz na 1,5,10min itp
0 Like
Fixfan
Pathfinder
Opcje
też tęsknię za diodą jaką miałem w S8 , ale teraz wszyscy rezygnują z diody powiadomień niestety ...
0 Like
Wilu
Helping Hand
Opcje
Też mi tego brakuje, mam tam jakas aplikacje, ale bateria leci jak wsciekla a z działaniem też róznie ... 😞, a nawet w S10+ już nie ma opcji black hole, a kiedyś była :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Można pobrać z Sammobile aplikację. EdgeLightning+

Screenshot_20201120-105539_One UI Home_12307.jpg

0 Like
Marian2409
Explorer
Opcje
Ta aplikacja nie jest kompatybilna z betą
0 Like
pomieszany
Navigator
Opcje
nie licz że powiadomienia zrobią jak trzeba. nawet mając obramowanie przedniego aparatu, to mignie Ci przez 2 sekundy i tyle. a nie o to chodzi w powiadomieniach przecież.
już pisałem o tym- ja używam aodnotify i jestem mega zadowolony. przez chwilę używałem darmowej wersji żeby sprawdzić czy działa. dopłaciłem do premium (koszt piwa, a teraz i tak bary pozamykane) i nawet nie myślę o zmianie na coś innego. nawet jeśli samsung coś poprawi u siebie. po prostu to co oferuje ta aplikacja to jest dla mnie coś, co powinni być w każdym telefonie bez diody. a samego braku diody w telefonach nie rozumiem.
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Mam betę i na Moim urządzeniu działa.
0 Like