Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ilość ikon powiadomień na pasku stanu

(Temat utworzony: 08-01-2025 08:37 AM)
278 Wyświetlenia
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Sugeruję by została przywrócona opcja wyświetlania wiekszej ilości ikon aplikacji z powiadomień na pasku stanu. W OneUI 6.1.1 była dostępna opcja: wszystkie/3 ostatnie. Obecnie domyślnie jest aktywna opcja 3 ostatnich. 

image

9 Odpowiedzi
Bartoszevski
Pathfinder
Opcje
Jestem zdecydowanie za!
Zwiększenie ilości ikon powiadomień na pasku oraz dodanie ich na ekranie blokady to powinien być priorytet!
kplandd
Helping Hand
Opcje
Ten temat już był kilka razy poruszony. Także jestem za zwiększeniem liczby ikon. Lub opcjami do wyboru.
Bobrek
Voyager
Opcje
Pisałem dokładnie ten sam post w dziale "sugestie " :smiling-face: ma być rzekomo to zgłoszone do developerów.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Proszę dodać ikony na paski powiadomień I ekranie blokady, brak ikony ustawionego alarmu to strzał w kolano
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Ok, dobrze wiedzieć. Nie zauważyłem wcześniej 😕
Tommy_72
Apprentice
Opcje
Jestem za
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @lukaslake2626 !

Potwierdzam, taka sugestia już pojawiła się na forum w tym tygodniu i została przekazana do deweloperów.

Miłego dnia 😊

waspin
Apprentice
Opcje
Tym bardziej że Samsung goodlock w panelu quickstar pozwala nawet powiększyć dla nich obszar jeszcze bardziej za soczewkę aparatu w stronę ikon naładowania i operatora dając suwak do procentiwej regulacji tylko po co skoro na na pasku mogą być tylko 3?
Wujek_Przecinak
First Poster
Opcje

Już myślałem, że jest coś nie tak z moim telefonem, a tu nowe OneUi wszystko spierniczyło.

0 Like