Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dźwięk

(Temat utworzony: 09-09-2023 09:34 AM)
427 Wyświetlenia
Kriss0707
Apprentice
Opcje
Bardzo fajną funkcją jest wzrastanie stopniowe dźwięku alarmu czy też połączeń Dobrze by było mieć taką funkcję beż jakikolwiek nakładek 
9 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Nowe sugestię można zgłaszać wchodząc w ten link tam @mirudo24 opisał krok po kroku jak to zrobić: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kriss0707, Dla alarmów taka funkcja już istnieje.

Screenshot_20230909_221927_Clock.jpg

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ale ten post nie działa.Screenshot_20230910_091809_Samsung Members.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykPred, Sugestie dotyczące Galayx S23 oraz One UI 6 Beta zgłaszamy na tym podforum. Pozostałe zgłoszenia wysyłamy za pomocą poradnika podesłanego przez @blacha21 

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...

Jeśli link nie działa w aplikacji Samsung Members, to otwórz go przez przeglądarkę.

AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Kriss0707,

Dziękujemy za wzięcie udziału w Programie One UI Beta! Co do zaproponowanej sugestii - Tak jak napisał @kamil40013 podana opcja jest już dostępna dla alarmów. Osobiście nie widzę zastosowania tej funkcji dla dźwięku połączeń, ale jeżeli jakieś przychodzi Ci do głowy lub znajdzie się więcej osób zgłaszających taką potrzebę to chętnie ponownie rozpatrzę sprawę 😊

Miłego dnia! 

Kriss0707
Apprentice
Opcje
Ja tej funkcji nie mam Dlatego o tym napisałem Screenshot_20230916_143322_Clock.jpg
0 Like
Kriss0707
Apprentice
Opcje
Ja tej funkcji nie mam Wszędzie gdzie są dźwięki szukałem i nie mam tego Samsung s23
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kriss0707, Poprawna ścieżka to Zegar --> Alarm --> wybierz alarm --> Dźwięk alarmu --> Dzwonek --> Stopniowo zwiększ głośność

Z Twojego zrzutu ekranu, że ustawiasz dźwięk minutnika, a nie alarmu.

0 Like
Kriss0707
Apprentice
Opcje
Dziękuję i pozdrawiam
0 Like