Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Beta androida 14

(Temat utworzony: 07-10-2023 07:21 AM)
460 Wyświetlenia
beka1817
Explorer
Opcje
Po aktualizacji brak możliwości płacenia zbliżeniowo, aplikacja messenger działa nie poprawnie, biometria przy logowaniu do aplikacji działa słabo, dotyk też jakoś średnio, przy przewijaniu lekkie zacięcia nie działa tak płynnie jak przy 13
0 Like
9 Odpowiedzi
westerchester
Pathfinder
Opcje
Google Pay nie działa co jak byk napisane jest przed aktualizacją do bety. Na messengera napisałem w innym poście rozwiązanie
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Ale jesteś posiadaczem 14. Pośpiech jest wskazany przy lapaniu pcheł 😁. Beta to testy, czemu się dziwisz(nie kardynał).
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Zrób wipe cache partition na początek usuwa wiele błędów
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Czytacie co aktualizujecie?
0 Like
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @beka1817,

Potwierdzam, że niestety podczas korzystania z oprogramowania testowego mogą się pojawić problemy z płatnościami Google Pay wynikające z braku certyfikacji (wynika to bezpośrednio z testowego charakteru oprogramowania). Przy publikacji oficjalnej wersji oprogramowania płatności za pomocą Google Pay będą działać jak wcześniej.

Zainstaluj proszę najnowszą aktualizację oprogramowania, która została niedawno wydana, jeżeli problemy nadal będą się pojawiać - zachęcam do zgłaszania błędów za pomocą aplikacji Samsung Members, pomoże to deweloperom bliżej przyjrzeć się sprawie 😊

Miłego dnia!

Have a good day! ☀️
maciej36
First Poster
Opcje
Mam s23 a nie mam beta . Jak można się załapać??
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@maciej36, Gdzie dokładnie zakupiłeś telefon ? Tylko niebrandowane telefony z polskiej dystrybucji mogą brać udział w becie.

buby20
First Poster
Opcje
Kiedy ma się pojawić oficjalnie android 14
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Konkretna data nie jest znana. Modele Galaxy S23 zapewne otrzymają oficjalną aktualizację w niedługim czasie.