Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Soundbar Samsung Q60T

(Temat utworzony: 23-08-2021 12:25 PM)
780 Wyświetlenia
Arturx13
First Poster
Opcje

Mam problem z moim soundbarem. W belce głośnik centralny nie ważne czy włączony czy nie ciagle brzęczy/trzeszczy nie wiem jak to nazwać. Strasznie to irytujące zwłaszcza w nocy. Czy ma ktoś podobny problem albo wie jak się go pozbyć?

#q60t

0 Like
8 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje

Jeżeli masz na gwarancji, oddaj do serwisu😉 lepiej samemu nie kombinować😜

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje

Jeszcze jedna opcja przed oddaniem do serwisu: niektórym użytkownikom pomógł upgrade soundbara, podaję link:

https://www.samsung.com/pl/support/model/HW-Q60T/EN/#downloads

Reksio Gdynia
First Poster
Opcje

Witam, mi bulgotanie sub. Przestało po aktualizacji. Jednak ten sprzęt jest na śmietnik , chyba że nie umiem tego ustawić. Po podłączeniu urządzeń zewnętrznych do tv dźwięk nie działa w soundbarze. ani z mi boxa ani z google Chromecast a nawet gdy włączam dysk zewnętrzny z własnym zasilaniem i USB też nie ...maskara do tego sprzęt za pierdyliard kasy a q LED nie czyta divixa

0 Like
Reksio Gdynia
First Poster
Opcje

Soudbar połączony HDMI arc z kablem dostarczonym .przy oglądaniu tv q55 80t prawie dobrze , potrafi czasami nie z gruszki nie z pietruszki przyłączyć na głośniki tv ....a miało być pięknie jak zapewniali najlepszy soundbar to tego tv bo współpraca to niby piękny dźwięk ....1 i ostatni raz Samsung 

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @Reksio Gdynia :smiling-face: Spróbuj odłączyć TV oraz soundbar od zasilania na minutę. Kolejno wykonaj test na innym kablu hdmi. Ewentualnie możesz wykonać reset urządzeń z menu. 

TJ84
First Poster
Opcje

Arturx13 mam ten sam problem. Powiedz, czy poradziłeś sobie z buczącym głośnikiem ? Czy ktoś wie jak temu zaradzić ? Mnie pomaga wyjęcie wtyczki zasilania z gniazdka, ale tylko do pierwszego uruchomienia i wyłączenia soundbara 😞

0 Like
MatiW
Pathfinder
Opcje

@TJ84  Zresetuj listwę poprzez przytrzymanie jednocześnie +i- na panelu aż pojawi się napis ,,INIT" i odłącz sprzęt na pół minuty od prądu. Zaktualizuj listwę, jak nie pomoże, to pozostaje kontakt z serwisem :winking-face:

Samwise
First Poster
Opcje

belka w Q60T bzyczy (bzyczenie cewki typu komar) po pierwszym włączeniu (wyłączenie urządzenia nie pomaga) - taka natura wbudowanej elektroniki w belce - jeżeli to słyszysz to jedyna rada wyłączać na noc z prądu 

0 Like