Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Soundbar K550 i TV QE85AA problem bluetooth

(Temat utworzony: 11-09-2021 10:34 PM)
1422 Wyświetlenia
Eleks93
Apprentice
Opcje

Przeniosłem soundbar z podłączenia kablem optycznym ze starego telewizora na nowy.

niestety nowy telewizor muszę podłączyć przez Bluetooth co jest nie możliwe.

po ustawieniu source na BT pojawia się ready ale telewizor nie może odszukać tego sounbara. Dodam ze telefon za każdym razem widzi, ale celowo nie łącze ponieważ soundbar może łączyć się z jednym urządzeniem.

przeczytalem ze można dokonać resetu Bluetooth ale nie działa ten reset. Przytrzymanie na 5sekund przycisku source powoduje mute a nie disconnect. 

Juz nie wiem co robić ponieważ ten sprzęt nie można sparować spokojnie z tv i mam negatywne odczucia z użytkowania tego soudbara

21 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Eleks93  Czy robiłeś reset soundbara ?

0 Like
Eleks93
Apprentice
Opcje

Co masz na myśli?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Eleks93
Apprentice
Opcje

Niestety jest gorzej, subwoofer miga na niebiesko, a listwa nie znajduje subwoofera. Nie mogę ich zsynchronizować. Pomocy…

0 Like
Eleks93
Apprentice
Opcje

Ok udało mi się to naprawić, ale nadal TV nie widzi soundbara… niby Samsung tv i Samsung soundbar a jednak słabe sprzęty bo siebie nie widza….

0 Like
Eleks93
Apprentice
Opcje

Czy ktoś mądry z Samsunga się wypowie???

jakim cudem TV nie widzi sounbara a telefon bez problemu. Najgorzej wydaje pieniądze…

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy zgadałeś na stronę 449"LAMPKA LED STANU NA OBUDOWIE SUBWOOFERA"

Możesz też zadzwonić na infolinie Samsunga te 22 607 93 33. 

0 Like
Eleks93
Apprentice
Opcje

Tak, subwoofer po resecie swieci ciągłym niebieskim led. A listwa nadal nie jest odnajdowania w tv. Tv za 6k pln działa gorzej niż poprzednik za 1.8k pln…

0 Like
Eleks93
Apprentice
Opcje

Infolinia pewnie powie ze zdalnie to oni widza tylko tv, bo subwoofer nie ma wi fi i poproszą o kontakt z serwisem. Towar po gwarancji i z serwisu tyle ze pewnie trzeba kupić nowy złom. Ekologia…

0 Like