Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sounbar HW-K450 SAMOISTNE PRZEŁĄCZANIE ŹRÓDŁA I WYCISZANIE

(Temat utworzony: 08-03-2020 01:53 PM)
1030 Wyświetlenia
Adiko2127
First Poster
Opcje

Witam, od niedawna mam problem z sounbar k-450. Nagle zaczął sam przełączac źródła dźwięku i samoistnie się wyciszac-mute. Próbowałem reset, odłączyć z zasilania, ale nie pomogło. Proszę o pomoc. Pozdrawiam 

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
mariuszmielnik
Apprentice
Opcje

Witam , po aktualizacji telewizora samsung series 6 soundbar hw 450 przestał dawać głos tzn telewizor go widzi i puszcza sygnała sounbar reaguje tak że niby się łączy i cisza pomocy

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @mariuszmielnik :smiling-face: Podaj proszę pełny kod modelu TV.

0 Like
mariuszmielnik
Apprentice
Opcje

Cześć

UE60KU6072

0 Like
MagdaB
Expert
Opcje

Odłącz Tv oraz soundbar od zasilania, odepnij kabel hdmi od urządzeń. Oczekaj około minuty, podłącz ponownie urządzenia. Kolejno warto sprawdzić działanie na innym kablu hdmi. Możesz również wykonać reset soundbara. Aby to zrobić, należy jednocześnie naciskać + i-na włączonej listwie przez około 5-10 sekund.

Kolejno proponuję sprawdzenie wersji aktualizacji i w razie potrzeby przeprowadzenie aktualizacji soundbara.

Aby sprawdzić numer aktualnie zainstalowanej wersji aktualizacji, należy na wyłączonej listwie naciskać na pilocie klawisz „Ustawienia” przez około 5 sekund. Informacja pojawi się na wyświetlaczu urządzenia. Nie podałeś również pełnego modelu soundbara. Jeżeli mam sprawdzić dla Ciebie numer ostatnio wydanej wersji, podaj proszę jego pełny kod modelu.

0 Like
mariuszmielnik
Apprentice
Opcje

dzieki za pomoc .okazało się że kabel hdmi nie łaczył prawidłowo,teraz już wszystko hula az miło