Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

HW Q950t

(Temat utworzony: 22-06-2021 09:18 PM)
830 Wyświetlenia
amenadiel
Pioneer
Opcje

Witam. Mam problem z owym sounbarem. Kilka razy dziennie znika łączność między głośnikami.  Raz tracę suba i graja tylko tylne wraz z belka , raz ginie wszystko i gra sama belka . Mimo tego diody świecą ze sprzęt jest sparowany. Resetowanie tego bara kilka razy dziennie jest trochę nudne.  Czytałem inne forum i problem chyba ma każdy z tym.  W takiej klasie jest to dla mnie niedopuszczalne.  Dobrze że mam 14 dni na zwrot. Czy ktoś spotkał się z rozwiązaniem tego problemu ?

0 Like
10 Odpowiedzi
amenadiel
Pioneer
Opcje

Witam. U mnie dalej problem występuje. Raz serwis wymienił moduł wifi bodajże i tyle. Sprzęt wrócił, stracił łączność po kilku godzinach. Kolejne odesłanie sprzętu i odpowiedź,  że w ich warunkach gra bez zarzutu. Problem opisany na forach zagranicznych i użytkownicy radzą sobie w sposób taki, że kupują inteligentne gniazdka wifi I podłączając przez to sounbdar jak i tyle satelity, ustawiają harmonogram kilku wyłączen gniazdka dziennie. Dla mnie to nie rozwiązanie przy takim sprzęcie. Obecnie sprzęt jest w innym serwisie z tytułu rękojmi i zobaczymy..

0 Like