Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alternatywne głośniki tylne do soundbara

(Temat utworzony: 01-07-2022 11:57 AM)
2566 Wyświetlenia
Denek
First Poster
Opcje

Dzień dobry,

posidam soundbar  Q800B. Czy istnieje możliwość podłączenia tylnich głośników innych niż model SWA-9500S? 
Np korzystając z bezprzewodowego modułu z możliwością podłączenia przewodowo innych głośników? 

0 Like
18 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Denek  Nie wiem gdzie wyczytałeś o SWA-9500S?

Zerknij do instrukcji na stronę 639. 

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202205/20220531061715001/AH81-15289E-00_FM_HW-Q930B%20...

Jeszcze czekam na informacje ze strony Samsunga czy jest możliwość podłączenia.

Już mam potwierdzenie tylko  SWA-9500S

Kosanova
Apprentice
Opcje

Dzień dobry. Jak w temacie. Szukam sposobu na uzyskanie dźwięku dookólnego  HW-Q800B . Wiem, że do tego służą głośniki swa-9500s, ale one kosztują prawie (kolejne) tysiąc złotych (!)

A może można jakoś taniej? Coś pokombinować w garażu z młotkiem i przecinakiem...

Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kosanova, Nic innego niż oficjalne głośniki nie znajdziesz. W starszych modelach teoretycznie mógłbyś kupić sam odbiornik bezprzewodowy i podłączyć swoje głośniki. Głośniki SWA-9500S działają bezprzewodowo bezpośrednio z soundbarem bez osobnej centralki.

Musisz obserwować oferty sklepów i czekać na obniżkę ceny lub promocję.

Kosanova
Apprentice
Opcje

„A to feler” -
Westchnął seler.

0 Like
Misio
Student
Opcje

Mam soundbar q60b z dźwiękiem 3.1 który obsługuje Atmos. Czy jeżeli dokupię dodatkowe głośniki swa-9500s będą działać? W sensie czy dostanę dźwięk na wyjściu 5.1.2? Czy w ogóle się połączą z soundbarem?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Misio  Dzień Dobry

Do tego soundbara będzie pasować zestaw SWA-9100S lub SWA-9200S.  Uzyska Pan dźwięk 5.1

soundbar.PNG

Misio
Student
Opcje

Akurat miałem możliwość przetestowania 9200s i wiem że działa 5.1 stąd moje pytanie bo soundbar obsługuje Atmos...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Misio  SWA-9500s Kompatybilność z soundbar HW-Q900A, HW-Q800A, HW-Q700A.

Czy na 9200s działo Ci Dolby Atoms 5.1?

Misio
Student
Opcje

Tak, działa. W Netflix mam Atmos, na soundbarze po naciśnięciu na pilocie "i" pojawia się Dolby Atmos... stąd moje pytanie.... 

0 Like