15-09-2020 03:20 PM
Witam Wszystkich,
Jestem tu pierwszy raz, więc wybaczcie ewentualne błędy.
Posty o awariach zacząłem czytać dopiero po awarii mojej zmywarki (mądry Polak po szkodzie). Szkoda że nie czytałem wcześniej, pewnie wtedy nie kupiłbym Samsunga, czy jak to mówią niektórzy Szajsunga.
Samsung zmienił też serwis, żeby naprawić swoje chyba już lekko stargane imię. No cóż, po moim zgłoszeniu awarii (a było to 4 września), usłyszałem że mój teren dopiero przejmują!!! Tak, dobrze czytacie, brakuje techników zapewne, więc mamy w dupie klientów z danego regionu. Żeby nie było, że to gmina, lub miasteczko, ale całe województwo Kuj-Pom!!!
Tak więc leci drugi tydzień, a serwis Samsunga nie może zamówić części i wysłać łaskawych techników, żeby wypełnić swój zasr.ny obowiązek (sorki za słownictwo, nerwy) i naprawić bubel, który kupiłem za prawie 3 tysiaki, a który wytrzymał zaledwie rok. Pierwszy raz spotkałem się z takim olaniem klienta i takim brakiem kompetencji pracowników, czy to infolinii, czy serwisu. Naprawdę ktoś wam płaci za tak nędzną robotę? Ciekaw jestem czy kogoś ruszy tan mój post? Nie omieszkam opisać dalszych losów.
16-09-2020 04:01 PM
17-09-2020 02:53 PM — edytowano 17-09-2020 04:05 PM
Jeśli faktycznie serwis przejmuje teren, to zrealizuje naprawę jak tylko będzie mógł. W przypadku zażaleń najlepiej kontaktować się bezpośrednio z działem reklamacji za pomocą jednej z trzech dróg: