Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zmywarka Dw60a8060ib samooczyszczanie

(Temat utworzony: 11-02-2022 04:02 AM)
361 Wyświetlenia
GALLY89
Apprentice
Opcje
Kupiłem niedawno zmywarke do zabudowy. Bez problemu połączyłem ją ze smartthings. Z poziomu aplikacji wyskakuje informacja, że co 20 cykli należy uruchomić cykl samooczyszczania. Jednak nawet po jednym cyklu zmienia status na - Natychmiast wyczyść. Sprawdziłem filtry, uruchomiłem samooczyszczanie kilka razy, przeinstalowalem samą aplikację, ale problem się powtarza. Jest jakiś konkretny czujnik, który to kontroluje? Zmywarka ma ze 3 tygodnie i raczej zmywa bez problemów, więc nie wiem czy to problem samej zmywarki czy apka wariuje.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
GALLY89
Apprentice
Opcje
Dzięki za poradę. Rozwiązanie okazało się proste - wyczyścić dane i pamięć aplikacji. Teraz działa jak należy.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
HubertK
Expert
Opcje

@GALLY89 Cześć!

Jeśli na panelu zmywarki nie ma dodatkowo żadnych komunikatów, to wychodzi na to, że to problem po stronie samej aplikacji ST. Spróbuj skontaktować się z działem wsparcia aplikacji przez ten formularz -> https://help.content.samsung.com/csweb/main/main.do

Rozwiązanie
GALLY89
Apprentice
Opcje
Dzięki za poradę. Rozwiązanie okazało się proste - wyczyścić dane i pamięć aplikacji. Teraz działa jak należy.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@GALLY89  Dzięki zza informacje :smiling-face: