Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WD80T554DBE aplikacja

(Temat utworzony: 21-11-2022 10:44 AM)
126 Wyświetlenia
kaczmar10
Apprentice
Opcje
Witam, 
Co daje aplikacja do tego modelu poza ustawianiem prania/suszenia (jeśli pralka jest włączona) i kontrola czasu prania/suszenia?
Moim skromnym zdaniem aplikacja powinna być właśnie po to by działać zdalnie tzn włączyć pralkę czy zakończyć program. Czy macie w planach takie aktualizacje ale czy faktycznie będą one wprowadzone? (tak jak w wielu innych markach?) 
Dwa czy w aplikacji będzie można w końcu stawić "swój" program tzn według uznania ustalić temperaturę, ilość płukań czy suszenie? Bo w tej chwili muszę przeszukiwać programy i wtedy edytować dopiero... To jest dla mnie niezrozumiałe 🙂
Chyba że nie potrafię obsługiwać sprzętu to przepraszam 😅
0 Like
4 Odpowiedzi
HubertK
Expert
Opcje

@kaczmar10Cześć!

Jeśli na urządzeniu jest uruchomiona funkcja Smart control — to wówczas jest możliwość np. włączenia programu. Jest też dostęp do podglądu programu oraz opcji w samej aplikacji.

Co do programów, to możesz zmieniać parametry oraz opcje dostępnych programów. Jest ich tyle, że nie powinno być problemu z doborem odpowiedniego, w zależności od rodzaju tkaniny itp. 😀 Nie ma natomiast możliwości, aby "zaprogramować" swój własny program.  Raczej prędko akurat to się nie zmieni.

kaczmar10
Apprentice
Opcje
Jest włączona jak najbardziej ale rozumiem że z innego miejsca na świecie nie włączę pralki? 😥
0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@kaczmar10 Jeśli chodzi o funkcję power on/off, to nie ma takiej możliwości. Pralka musi być włączona i musi mieć aktywną opcję Smart control, aby mogła otrzymywać polecenia z aplikacji. 

kaczmar10
Apprentice
Opcje
Dzięki za pomoc 🥂 natomiast tak jak pisałem wyżej bez sensu funkcja zatem... Aplikacja do kontroli zamiast do użytkowania 😥 nie doczytałem przed zakupem tego 😤
0 Like