Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Stacja czyszczącą do odkurzacza

(Temat utworzony: 24-03-2022 02:59 PM)
1176 Wyświetlenia
Miko85
Journeyman
Opcje
Witam,
Jestem posiadaczem odkurzacza Samsung Jet 90 Complete. Chciałbym kupić stacje czyszczącą do tego odkurzacza. Widziałem na rynku dwie opcje ww. stacji. Czym one się od siebie różnią poza ceną (ok. 100zł)? 
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
piter_pl
Journeyman
Opcje

Cześć. Który model stacji masz konkretnie na myśli?

VCA-SAE903 czy VCA-SA90A

0 Like
piter_pl
Journeyman
Opcje

Odnośnie stacji VCA-SAE905 to taką również dostałem informację na czacie, ale nie jestem w stanie tego nigdzie kupić. Internet również nie podpowiada. Wiesz może gdzie będzie to dostępne?

Odnośnie wolnostojącej stacji ładujące miałem na myśli stojak, na którym "wiesza" się odkurzacz, a sam stojak może być postawiony w dowolnym miejscu. Jest to bardziej mobilne rozwiązanie niż stacja dokująca umieszczona na ścianie, która jest w komplecie z odkurzaczem.

Nie wiedziałem o istnieniu tego adaptera, który wskazałaś. Jest to jakaś opcja, którą rozważę jak nie pozyskam wolnostojącej stacji ładującej :smiling-face:

0 Like
OliwiaB
Expert
Opcje

Hej @piter_pl!

Na stronie Samsung jest zakładka "Gdzie Kupić", z tego, co widzę, podświetla sklepy stacjonarne, wystarczy wybrać swój adres. Link poniżej:

https://www.samsung.com/pl/home-appliance-accessories/clean-station-vca-sae90age-vca-sae90a-ge/

piter_pl
Journeyman
Opcje

No tak, ale link prowadzi do modelu VCA-SAE90A, a poszukiwanym modelem do Jet 85 jest VCA-SAE905 i o tym Internet milczy. Chyba, że model VCA-SAE90A będzie pasował do odkurzacza Jet 85 to sprawa stacji czyszczącej byłaby rozwiązana. Czy ktoś może to potwierdzić?

0 Like
JulaP
Expert
Opcje

Cześć @piter_pl. Spróbuj skontaktować się z jednym z poniższych serwisów. Zajmują się oni sprzedażą części i akcesoriów, mogą też sprawdzić ich dostępność. Myślę, że tam od razu otrzymasz informację o tym, czy model VCA-SAE905 jest dostępny w sprzedaży.

- Serwis: A-TECH, WARSZAWA, ul. BIAŁOSTOCKA 5, tel.: 226980712
- Serwis: RAGZ, ŁÓDŹ, ul. BRZEZIŃSKA 51, tel.: 664050316
- Serwis: MAGBOB, KRAKÓW, ul. LOTNICZA 3, tel.: (12) 307-50-50
Serwisy pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00- 17:00.

piter_pl
Journeyman
Opcje

Informacje o tych serwisach otrzymałem również na czacie. Pewnie się z nimi skontaktuje, ale wątpię w powodzenie. Natomiast, czy to nie dziwne, że model VCA-SAE905 wskazywany zarówno przez przedstawicieli Samsunga jak i społeczność nie jest dostępny w ogólnych kanałach sprzedaży? Co więcej, nie wyszukuje takiego modelu w ogóle w internecie.

OliwiaB
Expert
Opcje

Cześć @piter_pl

Koniecznie spróbuj w podanych wyżej serwisach, może mają jeszcze je u siebie. Z tego, co mi wiadomo, nie ma już stacji czyszczących w ofercie do tych modeli, przez co nie jest dostępna w sprzedaży. 

gunia
Journeyman
Opcje
Witajcie.
Zakupiłam odkurzacz jet 85 i chciałam dokupić stacje czyszczaca ale wedlug producenta stacje pasują do jet 70/75/90.chcialam spytać jak myślicie będzie ona pasowała do mojego modelu?na infolini podano mi numer stacji ale niestety nigdzie jej nie ma .pomóżcie 
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gunia  Witam

Zapraszam do tematu pod poniższym linkiem tam o tym rozmawialiśmy na temat stacji:

https://eu.community.samsung.com/t5/sprz%C4%99t-agd/stacja-czyszcz%C4%85c%C4%85-do-odkurzacza/m-p/50... 

ARO_Jeremi
Pioneer
Opcje
Gdzie można kupić stacje czyszczącą do odkurzacza Samsung Jet 95, chodzi o tę polecaną przez producenta o takim numerze VCA-SAE905?