Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SAMSUNG FAMILY HUB PROBLEM Z PRZEGLĄDARKĄ SAMSUNG BROWSER

(Temat utworzony: 09-04-2022 08:25 AM)
787 Wyświetlenia
EwelinaMazur
Student
Opcje

Nie wiem czy to prawidłowe mirjsce do tego typu pytań, ale potrzebuję pomocy z przrglądarką. Strona cookidoo która działała super top w przeglądarce samsung browser na mojej lodówce, przestała wyświetlać najpierw zdjęcia a potem w ogóle nie mogłam się zalogować. Wyświetla komunikat (zdjęcie). Resetowałam, czyściłam pamięć, właczałam i wyłączałam. Na WSZYSTKICH innych urządzeniach działa super. Tylko na tej lodówce nie... a nie ukrywam była to jedna z najczęściej używanych stron.#familyhub, #samsungbrowser

20220409_080657.jpg

0 Like
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@EwelinaMazur  Dzień Dobry

Czy tylko ta stronie nie działa na lodówce?

Czy ta strona działa poprawnie gdy jest wyświetlana na innych urządzeniach?

EwelinaMazur
Student
Opcje

Tylko na lodówce, na komputerze, telefonie działa ok. I póki co, tylko ta strona (nie korzystam zbyt wiele z tableta na lodówce, ale póki co wszystko inne działa ok). Ta strona też działała i po hakimś czasie takie coś 😞 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@EwelinaMazur Witam. Nie wiem czy ta informacja będzie przydatna i czy o tą aplikację chodzi.

Aplikacja Samsung Family Hub działa teraz wyłącznie w połączeniu z lodówkami Family Hub z oprogramowaniem TIZEN 4.0 i starszym.

W przypadku lodówek Samsung Family Hub, które działają na oprogramowaniu TIZEN 6.0 i nowszym, aplikacja Family Hub nie będzie już obsługiwana. Zamiast niej proszę pobrać i używać aplikacji SmartThings.
- Funkcje takie jak przesyłanie zdjęć i filmów można znaleźć na karcie urządzenia Family Hub
- Funkcje związane z żywnością takie jak Widok wewnętrzny, Propozycje przepisów, Planer posiłków, Lista zakupów i Lista żywności są dostępne w usłudze SmartThings Cooking

(Wersję oprogramowania można sprawdzić w Family Hub, wybierając Ustawienia > Informacje o Family Hub > Wersja oprogramowania > TIZEN 6.0).
EwelinaMazur
Student
Opcje

Aplikacja Family hub działa ok. Tylko ta jedna strona internetowa szwankuje 😞

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A masz możliwość odinstalować przeglądarkę i jeszcze raz zainstalować? Czy nie ma takiej możliwości?
EwelinaMazur
Student
Opcje

No właśnie na tej lodówce wszystko jest tak "uproszczone" że nie mam takiej możliwości. 😞

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@EwelinaMazur OD strony lodówki to, co może Pani jeszcze zrobić to sprawdzenie, czy nie ma aktualizacji systemu Tizen oraz przywrócenie ustawień fabrycznych.

EwelinaMazur
Student
Opcje

A jak zrobić aktualizację systemu tizen? Dziekuję :smiling-face:

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Chyba ze ta strona została w jakiś sposób zablokowana i na lodówce już jej nie da się uruchomić?