Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Program Superspeed w pralkosuszarce WD90N740NOA/EO

(Temat utworzony: 05-01-2020 11:05 AM)
661 Wyświetlenia
AgataAniola
Student
Opcje

Dzień dobry. 
W jaki sposób ustawić w wyżej wymienionej pralce obiecywany na stronie produktu program superspeed, który ma trwać łącznie 2h? Program opisany na programatorze jako PRANIE SZYBKIE + SUSZENIE wg fabrycznego ustawienia trwa 3h, wiec to nie to. Będę wdzięczna za podpowiedz, bo nie mogę znaleźć takiego ustawienia.

6F9A57C6-4981-4F09-8F90-F1826A43F525.png

E27DED95-66E0-4C3A-9775-9E41B3C9825D.jpeg

0 Like
4 Odpowiedzi
Opcje

Cześć @AgataAniola ,

Ciekawe pytanie. Potrzebuję chwili czasu na ustalenie tej informacji. Dam znać jak uda mi się tą kwestię wyjaśnić.

0 Like
Opcje

Cześć @AgataAniola ,

Sprawdziłam to. Rzeczywiście, łączny czas prania i suszenia szybkiego w Twoim urządzeniu to 3 godziny. Umieszczona na stronie informacja była błędna. Z tego co udało mi się ustalić dotyczyła prania w pralce Quick Drive i suszenia w suszarce Quick Drive jako osobnych urządzeniach.

W pralko-suszarce jest to 3 godziny.

Zgłosiłam to już i informacja na stronie będzie poprawiona.

Dziękuję Ci za czujność! :smiling-face:

0 Like
AgataAniola
Student
Opcje

Dziękuję za sprawdzenie i odpowiedź, jednak marna to pociecha. 
Czuję się trochę oszukana niezgodnością stanu rzeczywistego z obiecywanym. 
Czas poszczególnych programów jest możliwy do sprawdzenia dopiero po włączeniu urządzenia, instrukacja go nie podaje. W części programów ten czas zmienia się zależnie od wsadu, jednak akurat w tym programie powinien być na sztywno ustawiony. Jestem rozczarowana tą sytuacją ☹️ 

0 Like
Opcje

@AgataAniola,

Przykro mi, że trafiłaś na tą pomyłkę... Mam jednak nadzieję, że z urządzenia jesteś zadowolona :smiling-face:

Informacja na temat czasu prania i suszenia została juz poprawiona na stronie.

0 Like