Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z frontem lodówki

(Temat utworzony: 10-07-2020 07:18 PM)
2655 Wyświetlenia
boruzzz
First Poster
Opcje

Witam,

dzisiaj przyszła do mnie nowa lodówka Samsung R33J3230BC, po rozpakowaniu zauważyłem dziwne smugi na całym froncie drzwi od zamrażarki i lodówki. Wygląda to jakby w tych miejscach zostały zmatowione drzwiczki - próbowałem zmyć to płynem do naczyń, do mycia szyb, lecz w ogóle nie chce zejść. Ciężko to uchywić na zdjęciach, lecz udało się jakoś zrobić. Czy jest jakiś sposób na wyczyszczenie tego, czy jest to wada produktu?

7iY5JIh.jpg8rOEVzU.jpgFyIIrx5.jpg

0 Like
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@boruzzz  Reklamuj u sprzedawcy.

0 Like
leucomax
Journeyman
Opcje
wygląda jak długo stojąca z naklejoną folią ochronną, np na wystawie i źle zerwaną
0 Like
boruzzz
First Poster
Opcje

Dodam, że jedyną folią jaka była na lodówce był stretch, nic więcej ochronnego się na niej nie znajdowało (oprócz folijki na panelu wyświetlacza). 

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@boruzzz urządzenie było zakupione w outlecie? Standardowo folia jest dopasowana do urządzenia i brzegi zabezpieczone są styropianem. 

0 Like
boruzzz
First Poster
Opcje

Nie, lodówka została zakupiona jako fabrycznie nowa w jednym z sieciowych sklepów, oczywiście była również zabezpieczona styropianem, lecz jedyną folią ochronną był stretch.

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@boruzzz bez zdjęć opakowania ciężko stwierdzić, czy na pewno było to opakowanie oryginalne. Czy przesłałeś już zdjęcia do weryfikacji przez Samsung, czy wolisz zgłaszać do sprzedawcy?

0 Like
boruzzz
First Poster
Opcje

Sprawa została zgłoszona do sprzedawcy, z tego co wiem będzie on się kontaktował z przedstawicielem handlowym Samsunga aby dowiedzieć się jakie będą następne kroki w tej sprawie.

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@boruzzz koniecznie daj znać, gdy będziesz miał nowe info :smiling-face:

0 Like