Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralka WW11BB744DGBS6 uszczelka dozownika na płyny

(Temat utworzony: 23-09-2024 04:17 PM)
318 Wyświetlenia
Bryndziu
First Poster
Opcje

Witam, po czyszczeniu wnęki szuflady na płyn do płukania i prania niechcący została ściągnięta i zgubiona uszczelka z takiego bolca zaznaczonego na zdjęciu. W wyniku tego ucieka płyn do prania i muszę go dodawać ręcznie przed każdym praniem. Patrzyłem filtr ale niestety nie było tam tej uszczelki. 
Zwracam się z prośbą czy ktoś był by w stanie mi pomóc znaleźć tą uszczelkę bo mi się nie udało 😞

IMG_2044.jpeg

IMG_2043.jpeg

IMG_2041.png

0 Like
5 Odpowiedzi
OliwiaB
Expert
Opcje

Cześć @Bryndziu

Jeśli Twoja pralka jest jeszcze w okresie gwarancji zgłoś to koniecznie przez infolinię: tel. 801-172-678 lub +48 22 607-93-33. Jeśli już nie jest, to poniżej wklejam Ci namiary do serwisów, które prowadzą sprzedaż wysyłkową takich części: 

- Serwis: A-TECH, WARSZAWA, ul. BIAŁOSTOCKA 5, tel.: 226980712 

- Serwis: RAGZ, ŁÓDŹ, ul. BRZEZIŃSKA 51, tel.: 664050316 
- Serwis: MAGBOB, KRAKÓW, ul. LOTNICZA 3, tel.: (12) 307-50-50.

Bryndziu
First Poster
Opcje

dziękuję za odpowiedź. Pralka jest jeszcze na gwarancji ale nie brałem pod  uwagę  że mogą mi to wymienić na gwarancji. Jest taka szansa? 

0 Like
OliwiaB
Expert
Opcje

@Bryndziu 

Jak najbardziej szansa jest. :smiling-face:

0 Like
panpinkfloyd
First Poster
Opcje

Dzień dobry. Mam ten sam problem. Czy udało się go rozwiązać? Bo z tego co ja dzisiaj się orientowałem, okazuje się, że nie ma możliwości kupna tej "gumeczki" osobno. Należy zakupić całą część na której się znajduje tj. pompę dozownika. 

0 Like
Kinga
First Poster
Opcje

Dzień dobry, mam ten sam problem czy udało się Panu zdobyć uszczelkę? 

0 Like