Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Połączenie pralki z suszarką, jaki łącznik?

(Temat utworzony: 24-10-2019 09:26 PM)
1484 Wyświetlenia
dorotag
First Poster
Opcje

Witam, proszę o informację, jakiego łącznika mam użyć do połączenia suszarki AMICA AWD82LCWM z pralką SAMSUNG WW70K5213WW?

0 Like
8 Odpowiedzi
Opcje

Cześć @dorotag ,

Samsung w ofercie nie ma łączników kompatybilnych z produktami innych firm. Co moge potwierdzić na pewno, to dla modelu WW70K5213WW właściwym łącznikiem jest SKK-DD. Czy będzie pasował do suszarki Amici - nie damy rady potwierdzić 😞

igorazz
Student
Opcje

Witam a łącznik SKK-DF połączenie pralki WW70K5213WW z suszarką DV90T5240AT/S6 czy będzie pasował model łącznika to ŁĄCZNIK PRALKI SUSZARKI Samsung SKK-DF DV-F500E. Pozdrawiam 

0 Like
igorazz
Student
Opcje

Witam a łącznik SKK-DF połączenie pralki WW70K5213WW z suszarką DV90T5240AT/S6 czy będzie pasował model łącznika to SKK-DF DV-F500E. Pozdrawiam 

0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

Cześć @igorazz 

Zgadza się 🙂 Do takiego połączenia będzie pasował: SKK-DF z szufladą SKK DD.

0 Like
Lukaszpatan
First Poster
Opcje

Witam. Mam pralkę WW70K5213WW. Jej głębokość to 55cm. Czy mogę połączyć pralkę z suszarka o głębokości 60cm firmy Samsung

0 Like
JulaP
Expert
Opcje

Cześć @Lukaszpatan!

Taka różnica w głębokości jest normalna, pralka zawsze jest około 5cm płytsza niż suszarka, dlatego tak ważne jest dobranie odpowiedniego łącznika, który zapobiegnie przemieszczeniu się suszarki. Jeśli nie wiesz jaki łącznik dobrać, pisz śmiało, podaj tylko model suszarki. 😊

Lukaszpatan
First Poster
Opcje

Witam. Myślę o zakupie suszarki SAMSUNG DV80T6220LE AI Optimal Dry AI Control. Nie jestem pewien który łącznik będzie odpowiedni

0 Like
JulaP
Expert
Opcje

W takim razie @Lukaszpatan, do tych urządzeń będzie pasował łącznik SKK-DF, jest to jedyny model pasujący do tych dwóch sprzętów. 😉