27-09-2020 01:34 PM — edytowano 27-09-2020 03:24 PM
Witam od pewnego czasu mam problem z pikającą lodówką serwis w mojej okolicy rozkłada ręce. I jeszcze w okresie gwarancyjnym był problem z utrzymaniem temperatury zamrażarka parę razy rozmroziła się wyświetlacz pokazywał -19 ale po odłączeniu urządzenia od zasilania i ponownym podłączeniu pokazywała +12 przyjechał serwis cos tam poklikał i było ok przez około rok i teraz powrócił ten sam problem czyli usterka nie została usunięta, i ostatnio panel sterujący nie reaguję na sterowanie żaden przycisk
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
16-11-2020 03:25 PM
Witam sprawa rozwiązana uszkodzony był przedni panel sterujący lodówką serwisant podczas rozmowy tel, opisywanej prze zemnie usterki powiedział że wie co jest uszkodzonę i w ciągu dnia naprawili w serwisie panel
28-09-2020 06:35 PM
Cześć @Slaw296
Przy takich objawach warto zacząć od resetu, czyli odłączeniu zasilania na 12 godzin. Po ponownym podłączeniu sprawdź, czy uda się zmienić temperaturę na najniższą. Jeśli te kroki nie pomogą, wróć do nas z datą zakupu lodówki i informacją, w jakim serwisie szukałeś pomocy.
07-10-2020 09:29 AM
Witam, odłączyłem na 12h i nic to nie dało dalej panel nie reaguje na przyciski.
Serwis RTV i AGD Rycerz Wiesław Rzeszów
Z Rzeszowa byli 2x w trakcie gwarancji
A z Krosna muszę znaleźć bo nie pamiętam nazwy
08-10-2020 03:45 PM
Hej @Slaw296
Dzięki za informację zwrotne i podanie brakujących danych, z których wynika, że minął okres gwarancji. Skontaktuj się z serwisem w Rzeszowie, aby zamówić ponowną wizytę technika. Dokładne dane serwisu znajdziesz pod linkiem: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
08-10-2020 05:34 PM
Był ostatnio serwisant i nie potrafił wskazać co jest uszkodzone zapłaciłem 250zl za drogę i za przegląd i dalej ma przyjechać popatrzeć widać po serwisie z Rzeszowa i Krosna że nie mają pojęcia o tym modelu a usterki które były na gwarancji nie zostały naprawione
16-11-2020 03:25 PM
Witam sprawa rozwiązana uszkodzony był przedni panel sterujący lodówką serwisant podczas rozmowy tel, opisywanej prze zemnie usterki powiedział że wie co jest uszkodzonę i w ciągu dnia naprawili w serwisie panel