Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Piekarnik + mikrofala NQ50H5537KB timer się nie stopuje

(Temat utworzony: 26-04-2019 02:30 AM)
1307 Wyświetlenia
gillyflowerr
First Poster
Opcje

Witam,

Ostatnio popsuła mi się funkcja mikrofali i piekarnik trafił do serwisu. Po naprawie mikrofala działa, lecz pojawił się jeden problem. Podczas załączenia mikrofali i otwarcia drzwiczek podczas podgrzewania, mikrofala się stopuje, lecz timer cały czas odlicza pozostały czas grzania. Pan z serwisu powiedział, że tak jest i że to tak powinno działać. Pytanie czy ktoś może posiada ten model i mógłby sprawdzić czy u niego wygląda, to tak samo ? Byłabym mega wdzięczna :smiling-face: 

0 Like
14 Odpowiedzi
EwaK
Hotshot
Opcje

Hej @gillyflowerr wybacz, że tyle to trwało. Wg. Inżynierów Wsparcia tak nie powinno być, więc zapraszam do kontaktu z infolinią w celu wygenerowania nowego zgłoszenia na urządzenie :smiling-face:

0 Like
gillyflowerr
First Poster
Opcje

Hej, mam to zgłosić ogólnie na infolinie czy do kogoś konkretnego ? Bo jak był poprzednio pan serwisant, to się upierał, że nic nie jest zepsute i nie chciałabym powtórnej sytuacji :smiling-face: 

0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć gillyflowerr,

Zgłoś się na czacie jak masz teraz chwilę to załatwimy sprawę dobrze? 

Przesyłam Ci link gdzie uruchomisz czat https://www.samsung.com/pl/info/contactus/ :smiling-face:

0 Like
pan1
First Poster
Opcje

pisze w tym temacie poniewaz wlasciwy dotyczacy piekarnika NQ50H5537KB zostal zablokowany /rozwiazany hahaha/

Tlumaczenia i to co jest na stronie sa w sprzecznosci z tym co mam na instrukcji obslugi.

Piekarniko-kuchenka a raczej kuchenka ktora miala byc piekarnikiem nie grzeje od dolu.

Jest to znaczaca wada towaru i niezgodnosc z umowa.

Piszecie na stronie i wyedytowanej instrukcji na stronie ze jest to piekarnik natomiast na instrukcji ktora dołaczyliscie  jest napisane "kombinacyjna kuchenka mikrofalowa" Czas ustalic jednolita wersje i przestac igrac sobie z  klientow ze tak ma byc. Kupiłem piekarnik- dostalem kuchenke czyli jest to ...dopowiedzcie sobie sami. Dzis sprzet wylecial z domu w ramch rekojmi. Zobaczymy co dalej. 

0 Like
EwaK
Hotshot
Opcje

@pan1 faktycznie, kompletnie nie ten temat. Daj znać co dalej :smiling-face: 

0 Like