Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Peoblem z pralka WW80K5410UW/EU

(Temat utworzony: 29-03-2020 12:16 PM)
775 Wyświetlenia
Piotr2012
First Poster
Opcje

Witam,mam problem z moja pralka ecobubble.Po wlaczeniu przycisku start pralka pracuje przez okolo 3 sekundy po czym gasnie lampka (koszulki plus) i pralka przestaje pracowac.

0 Like
9 Odpowiedzi
EwaK
Hotshot
Opcje

Koszulka z plusem oznacza po prostu, że możesz używać w tym czasie drzwiczek AddWash, jeszcze na nic to nie wskazuje. Urządzenie po prostu się zatrzymuje, czy całkowicie wyłącza się zasilanie? Próbowałeś wykonywać kalibrację?

0 Like
Piotr2012
First Poster
Opcje

Nie moge wykonac kalibracji, pralka calkowicie sie zatrzymuje.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotr2012  Jak zadałeś, raz pytanie to poczekaj, na odpowiedz, a nie piszesz post pod postem. Jak nie możesz, się doczekać odpowiedzi zadzwoń na infolinie Samsung tel. 22 607 93 33.

0 Like
Piotr2012
First Poster
Opcje

*wypowiedź całkowicie zbędna. Nie widzę potrzeby obrażania ludzi. Następny taki post zostanie zakończony banem. EwaK

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotr2012  Czy zaglądałeś do instrukcji "Rozwiązywanie problemów" od strony 48 ?

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201603/20160304165448450/WW5500K-03654N-00_PL_Poland_16...

0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć @Piotr2012,

Proszę o zachowanie kultury w wypowiedziach i wzajemny szacunek do siebie. @vdsl2 poprosił abyś pytania umieszczał w jednym poście, ja Ciebie proszę o to samo aby zachować porządek. 

Rozumiem, że po wciśnięciu kombinacji przycisków i pojawieniu się napisu CB naciskasz przycisk start/pauza?

Czy na pralce pojawia się kod błędu? 

Piotr2012
First Poster
Opcje
Nie pojawia sie zaden kod bledu.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotr2012  Zobacz, jeszcze ten filmik Wykrywanie i usuwanie usterek: Bęben pralki się nie obraca

@Michał_J  Masz jakiś pomysły ?

0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć,

@Piotr2012 obróć bęben ręką w lewą i prawą stronę, nic go nie blokuje? luźno się obraca? 

Jak włączysz kalibrację to słychać jakieś dźwięki?

0 Like