Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lodówka Samsung wyłączyła się całkowicie

(Temat utworzony: 23-04-2019 12:46 PM)
5952 Wyświetlenia
bma23456
First Poster
Opcje

Witam wszystkich.

W lutym skończyła się gwarancja na moją lodówkę SAMSUNG RS7527THCSP i jak zwykle złośliwość przedmiotów martwych- przestała działać. Dziś w nocy wyłączyła się zupełnie, nie działa wyświetlacz, nie świeci światło w lodówce, nie chłodzi i nie mrozi. Serwis dopiero za 2 tygonie. Wyłączałam z kontaktu, niestety mic. Może ktoś ma jakiś pomysł. Pozdrawiam.

0 Like
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bma23456  Jak już nie działa to nie ma za wiele manewrów jak spróbować podłączyć do innego gniazdka.

0 Like
bma23456
First Poster
Opcje

Próbowaliśmy, gniazdka są okey

0 Like
Opcje

Cześć @bma23456 ,

Jeśli urządzenie nie uruchamia się zupełnie, to ciężko będzie pomóc na odległość. Sprzęt trzeba zobaczyć, żeby zdiagnozować konkretną usterkę.

Zalecam zatem zaczekać na wizytę serwisanta. Wtedy będziesz miał rzetelną informację w czym tkwi problem.

0 Like
mastering
First Poster
Opcje
I jak skończyła się cała przygoda z tą lodówką ? Pytam bo akurat mam to samo w swoim samsungu.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mastering  Dzień Dobry

Lodówka w ogóle się nie włącza?

mastering
First Poster
Opcje
W wielką sobotę zaczęła się samoczynnie wyłączać. Czyli wyłączy się, kilka godzin zupełna ciemność po czym włącza się, pracuje znowu kilka godzin i znowu się wyłącza. I tak w kółko. Kilku serwisantów było u mnie na oględzinach ale kilka godzin spełzło na niczym.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mastering  O to bardzo dziwne, skoro tak się zachowuje lodówka to serwis powinien wiedzieć co zrobić. Kontaktował się Pan z autoryzowanym serwisem? 

0 Like
mastering
First Poster
Opcje
Chciałem dodać, że to model RL39WBMS z 2002r , i w pewnym sensie , każdy mówi że to już jej pora na recykling ale jakoś nie daje mi to spokoju że stary 40 letni zelmer stoi w piwnicy zupełnie sprawny .
0 Like