Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lodówka Bespoke - schodząca farba

(Temat utworzony: 20-09-2023 12:35 PM)
1556 Wyświetlenia
Members_F1g7No4
First Poster
Opcje

Czy ktoś miał taki problem łuszczącej się farby  przy froncie w lodówce Bespoke ??379291880_158035387299577_6966278196710273988_n.jpg379656147_327975229747826_4186604298423230066_n.jpg379654415_139471732575973_3418373294251777864_n.jpg

0 Like
Notecki
Explorer
Opcje
Witam. W wyszukiwarce znalazle że ktoś miał problem ze schodzącą farbą z drzwi lodówki, ale wpis został usunięty. Mnie spotkało to samo a serwisant napisał że to uszkodzenie przez czynniki zewnętrzne i dla nich po sprawie. Sprawa natomiast wygląda tak że lodówka ma pół roku a lakier na rzwiach jest miękki i chodzi przy lekkim otarciu paznokciem. Jeśli ktoś tak ma to proszę o kontakt bo to kpina z klienta.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Notecki  Witam

Najlepiej w tej sprawie skontaktować się z infolinią Samsung:

https://www.samsung.com/pl/contact-us/ 

0 Like
Notecki
Explorer
Opcje
Kontakt wygląda tak że oni ufają serwisantowi a jak zadałem pytanie jakie czynniki zewnętrzne to spowodowały to polecono formularz reklamacyjny. Już skontaktowałem się na własną rękę z rzeczoznawcą i może to nie ma sensu ale spróbuję nakłonić samsunga do pochylenia się nad tym tematem. Niesmak jednak pozostanie na zawsze nawet jak coś się zmieni.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Notecki  Dobrze, czekamy zatem jaki będzie zatem dalszy rozwój sytuacji.

0 Like
Notecki
Explorer
Opcje
Rozwój sytuacji jest jasny. Coraz więcej klientów czuję się oszukiwanych i widzi że firmie zależy sprzedać i zapomnieć a szkoda
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Notecki  Czekamy na dalszy rozwój sytuacji po kontakcie z infolinią.

0 Like
Michas99
Student
Opcje

U mnie też się pojawił podobny problem tuż po ustaniu gwarancji. Powłoka bardzo miękka schodzi dosłownie pod palcem. Żeby nie było że nie dbam,  obchodzę się z tą lodówką jak z jajkiem, korzystam z uchwytów a czyszczenie tylko miękką szmatką bez detergentów po prostu ręce opadają co się dzieje z dzisiejszą jakością 😕

0 Like
pamizoma
First Poster
Opcje
Ja mam to samo. W dniu jutrzejszym zgłaszam przez formularz reklamacyjny. Lodówka ma niespełna rok, a farba z boku drzwi jakby się "łuszczyła"Zbyt dużo kosztuje, aby to zbagatelizować.Zawsze wszystkie produkty kupuję z Samsunga, lecz ta lodówka mega mnie rozczarowała pod względem wykończenia boków. Rozumiem, że panele wymienne, jeśli to było brane pod uwagę, to trzeba było uwzględni również boki drzwi...
Darek888
First Poster
Opcje

To ewidentnie wada fabryczna, farba łuszczy się przy delikatnym potarciu palcem po około roku. Czy Samsung przewiduje program naprawczy polegający np. na pomalowaniu tej części, albo chociaż przesłani mi odpowiedniej farby. 

Kaja1308
First Poster
Opcje
Witam, niestety u mnie również niedługo po zakupie Samsung Bespoke szklane drzwi odchodziła farba na panelu przy szkle, zgłoszenie do serwisu jeszcze na gwarancji i zostało wymienione. Jednakże ponownie zaczyna się łuszczyć farba. Mało tego napisy na szufladach zmyły się pod wytarciem zwykłą wodą miękka ściereczką , ale tego nie uznano, powiedziane że detergent winny, a ja nie użyłam żadnego detergentu, to się nawet pod palcem rozmywało! Lodówka nowa a już wygląda jak stara używa kilkanaście lat, bardzo nas rozczarowała. Jeżeli to lodówka na rok to nie za tą cenę.
Miałam zakupić jeszcze jedną ale po tych sytuacjach poszukam czegoś innego. Niestety teraz produkcja słaba, siostra ma ich model ze szklanymi drzwiami chyba jedne z pierwszych jak weszły na rynek takie z panelem temperatury na drzwiach na zewnątrz i do tej pory wszystko gra
0 Like