Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmniejszyć wirowanie z opcja suszenia.

(Temat utworzony: 03-01-2021 09:17 PM)
859 Wyświetlenia
Magda2802
First Poster
Opcje

Chciałabym ustawić od razu pranie i suszenie żeby było gotowe jak wrócę z pracy (po to kupiłam pralko suszarkę a nie dwa urządzenia) ale wiekszość programów ustawia się automatycznie na wirowaniu 1400 obrotów. Jest to stanowczo za dużo bo ubrania wyjmuje w kulkach, pogniecione jak papier. Jeden program Delikatne ma mniej bo 400 ale wsad tylko 2 kg. Da się nastawić opcje pranie i suszenie no na 800 obrotów wirowania? Są jakieś możliwości? Bo jak nie to nie jestem zadowolona. Sprzedawca mówił ze można modyfikować wszystkie parametry. Sprzęt miał dodać mi trochę czasu a teraz prasowanie nawet majtek zabierze mi dwa razy tyle. Może ktoś ma jakieś rozwiązanie? 
sprzet: WD90T754ABH

0 Like
5 Odpowiedzi
M0nk3y3
First Poster
Opcje
A czy korzystała Pani z aplikacji SmartThings dzięki której możemy pozwolić sobie na więcej niż to co jest standardowo wbudowane w pralce ?
0 Like
Magda2802
First Poster
Opcje

Tak korzystam. Ale regulacja wirowania automatycznie znika przy dodaniu suszenia 😞 

0 Like
PatrykG
Pioneer
Opcje

Cześć @Magda2802 

Czy masz możliwość wybrania prędkości wirowania, jeszcze przed wybraniem opcji dodatkowego suszenia?

0 Like
Magda2802
First Poster
Opcje

Tak bez suszenia jest możliwość regulacji wirowania w każdym programie ale po dodaniu suszenia nie ma już możliwości i wskakuje na 1400 obrotów. 

0 Like
PrzemysławK
Voyager
Opcje

@Magda2802 

Tak ma być. Żeby wysuszyć pranie, musi być maksymalnie odwirowane. Inaczej zapłaciłabyś bardzo duże rachunki!

0 Like