Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gwarancaj 4 lata na pralki Samsung - jak to jest ?

(Temat utworzony: 28-04-2017 01:06 PM)
7069 Wyświetlenia
mihal
First Poster
Opcje

Witam - w niektórych sklepach ( np MyCenter ) jest informacja o tym że pralki Samsung mają 4 lata gwarancji. 

Jednak brak tej informacji na oficjalnej stronie Samsung.

Jak to więc jest czy Samsung oferuje wydłużoną gwarancję - jeśli tak to na jakie modele i gdzie jest oficjalna informacja o tym.

Ważne jest też pytanie czy to jest gwarancja na całą pralkę czy tylko na wybrane częsci - to że jest 10 lat gwarancji na silnik nie interesuje mnie specjalnie skoro najczęsciej psuje się łożysko którego wymiana z bębnem jest nieopłacalna.

Bardzo proszę o odpowiedz - dla mnie to NAJWAŻNIEJSZE kryterium przy wyborze sprzętów AGD i zawsze korzystam z wydłużonych gwarancji fabrycznych ( a nie płatnych ubezpieczeń sklepowych ) 

Obecnie taką gwarancję oferuje np Candy - więc nie jest to moja fanaberia.

0 Like
2 Odpowiedzi
Darek84
Explorer
Opcje
Cześć mihal. Sam niedawno kupowałem pralkę Samsunga i nie spotkałem się z niczym takim jak wydłużona gwarancja producenta (bezpłatna). Standardowo wszędzie są 24 miesiące, istnieją oczywiście opcje które wspomniałeś czyli płatne ubezpieczenia sklepowe.
0 Like
EmilG
Explorer
Opcje

Cześć @mihal

Niektóre sklepy oferują dodatkowe dwa lata ochrony na sprzęt Samsung. Jest to swego rodzaju wydłużenie gwarancji producenta.  Często taka usługa jest już wliczona w cenę sprzętu w danym sklepie.

Po zakupie urządzenia otrzymujesz specjany kod aktywacyjny dzięki któremu po zarejestrowaniu urządzenia urządzenie dostaje dodatkowe dwa lata gwarancji.

Dodatkowo w tym momencie możesz samodzielnie zakupić usługę w naszych punktach serwisowych.

Poniżej znajdziesz link z warunkami usługi Samsung GUARD oraz informację, w jakich serwisach możesz ją zakupić.

http://www.samsung.com/pl/promocje/guard/serwis/

Wszystko widzę i wszystko słyszę...
0 Like