15-07-2018 09:45 PM – ostatnio edytowany 06-11-2018 02:40 PM przez Damian K
Witam Was drodzy Forumowicze!
Emocje po mistrzowstwach świata już opadły to pozwolę sobie wrócić do trochę przyziemnych tematów.
Część z Was już słyszała o nowych lodówkach Samsunga a część jeszcze nie, stąd ten post aby zaprezentować Wam czym zaskoczył nas Samsung w ostatnim czasie.
A więc do rzeczy, w ofercie pojawiły się trzy nowe modele lodówek: klasyczny model z dolnym zamrażalnikiem, dwudrzwiowy side-by-side i duży multidoor.
Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że każda z tych lodówek na drzwiach posiada sporych rozmiarów wyświetlacz. Tak tak dobrze czytacie, na drzwiach jest wyświetlacz. Po co?
A po to żeby podejrzeć co macie w środku bez otwierania drzwi, żeby posłuchać sobie radia lub ulubionej muzyki przy gotowaniu albo po prostu zapisać notatkę dla swoich domowników bez marnowania papieru.
Zobaczmy w takim razie jak nowy sprzęt prezentuje się od strony wizualnej.
Model RB38M7998S4:
Model RS68N8941SL:
Oraz model RF56M9540SR:
Mam nadzieję że sprzęt zrobił na Was pozytywne wrażenie. Z racji tego że miałem przyjemność obcować ze sprzętem to pokażę Wam kilka ciekawostek z działania.
Tak wygląda podgląd do środka lodówki
Klasyczny panel sterowania temperaturami i funkcjami lodówki mamy już wyeliminowany, funkcjami lodówki sterujemy sobię z poziomu wyświetlacza. Wygląda to całkiem ciekawie
Jak widzicie lodówka informuje nas także o temperaturze otoczenia oraz mamy możliwość sterowania kostkarką na zasadzie włącz/wyłącz.
Kolejną ciekawą funkcją jest możliwość stworzenia listy zakupów którą potem możemy sobie uruchomić będąc w sklepie
Sprzęt oczywiście posiada też funkcje multimedialne, radio internetowe, pokaz slajdów, notatki, pogodynka, łączenie z telefonami oraz telewizorami itd.
Wielką zamianą dla mnie oczywiście na plus jest wygląd dozownika, został on przeprojektowany i wygląda świetnie
Rewelacyjny i minimalistyczny design, można pokusić się nawet o stwierdzenie że jest bajeczny
Przygodę z Family Hub czas zacząć, zapraszam do dyskusji Co o nich myślicie?