Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dodatkowe prowadnice teleskopowe w NV75N5671RB (piekarnik elektryczny z technologią Dual Cook Flex)

(Temat utworzony: 19-12-2021 10:52 PM)
627 Wyświetlenia
Members_wdCntgM
First Poster
Opcje

Cześć,

czy jest możliwość aby dokupić jeszcze jedną parę prowadnic teleskopowych do piekarnika NV75N5671RB?

Widziałem w specyfikacji produktu, że jest tylko jedna para prowadnic teleskopowych w dolnej komorze, dlatego zacząłem zastanawiać się, czy jest możliwość żeby dokupić jeszcze jedną parę prowadnic i zamontować ją w górnej części piekarnika?

Jeśli nie to, czy możecie powiedzieć, który piekarnik (symbol) Dual Cook Flex posiada więcej niż jedną prowadnicę?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi.

#NV75N5671RB

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_wdCntgM  Cześć

Same prowadnice  dokupić się da, ale nie da się ich zainstalować dodatkowo w komorze piekarnika. Żaden model Dual Cook Flex nie będzie miał więcej niż jednej pary prowadnic teleskopowych.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_wdCntgM  Cześć

Same prowadnice  dokupić się da, ale nie da się ich zainstalować dodatkowo w komorze piekarnika. Żaden model Dual Cook Flex nie będzie miał więcej niż jednej pary prowadnic teleskopowych.

Members_ovs7FXF
First Poster
Opcje

Witam, a mam pytanie czy da się zamienić tak żeby prowadnica była w górnej części piekarnika?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_ovs7FXF  Nie ma takiej możliwości, aby zmienić tę konfigurację

0 Like