dziś podczas mycia lodówki kiedy wyjąłem szufladę zauważyłem, że szufladą(szuflada do warzyw) jest plastikowa kratka. Niemniej nie sama kratka... Wyświetl post
Witam wszystkich, sprawa wygląda tak że mam problem z pralką marki Samsung (WF 10724Y8E).
A mianowicie bęben w pralce jest luźny.
Słychać... Wyświetl post
Witam, chciałbym zapytać czy Eco Bubble działa razem z żelem do prania? Wcześniej używałem płynu do prania marki Perwool, teraz zainwestowałem w... Wyświetl post
Cześć. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem lodówki Samsung Family Hub RF56N9740SG i namiętnie korzystam z tableta a przede wszystkim z... Wyświetl post
Witam, mam problem z pralką SAMSUNG WW90J5346FW/EO Eco Bubble.
Pralka po niecałej minucie na każdym programie zatrzymuje się, bez kodu żadnego... Wyświetl post
Witam
Zakupiłem lodówkę przez internet bazując głównie na parametrach, niezbyt dokładnych zdjęciach z internetu i fakcie, że to jeden z... Wyświetl post
Witam
Posiadam piekarnik Samsunga. Sprzęt ma w tym miesiącu już ponad 2 lata. Przy włączeniu piekarnika słychać metaliczny dźwięk. Jak by... Wyświetl post
Hej, załączyłem film, który ukazuje problem (nie wiem czy film działa). Pralka woruje. Jest napisane ,że do końca zostało 15min czas spada do... Wyświetl post
Cześć, mam nową pralkę (kupiona miesiąc temu). Mam z nią problem podczas wirowania. Pralka dość mocno drga podczas wirowania. Szczególnie, gdy się... Wyświetl post
witajcie
Od tygodnia występuje u mnie w lodowce samsung side by side następujący problem: kostkarka nie produkuje lodu. Po zerknieciu do srodka... Wyświetl post
Proste pytanie, czy wymienione w temacie blachy i ruszty z piekarnika Samsung można myć w zmywarce? Czyszczenie parowe jakie zapewnia piekarnik... Wyświetl post
Cześć Userzy,Dzisiejszy temat poświęcony będzie przechowywaniu żywności w lodówce. Oczywiście każdy zarządza swoją lodówką sam Postaram się jednak... Wyświetl post
Pilnie potezbuję NCS lodówki RB31FERNCWW , musimy naprawić uszkodzenie, niestety nie znalałam drzwi do kupienia z tego modelu. Mam świetny punkt... Wyświetl post
Witam. Zakupiłam lodówkę samsung rb37k63632c i zastanawiam się ile cm ma być odsunięta od mebli. W jednych postach piszecie, że po 5 cm po bokach i... Wyświetl post
Witam. Po pierwsze to chyba powinienem przywitać się z całym Polskim community Samsunga
Dzień Dobry. Od niedawna jestem posiadaczem lodówki... Wyświetl post
Witajcie,Chciałbym wymienić filtr do lodówki HAFCIN DA29-00020B. Na portalach z filtrami jak i w oficjalnych sklepach partnerskich Samsung. Można... Wyświetl post
Dzień dobry
zakupiłem lodówkę jak w temacie z kostkarką. W sklepie dostałem informacje ze woda do kostkarki będzie pobierana z pojemnika i jej... Wyświetl post
Witam.
Pralko suszarka WD90N740NOA, po programie suszenie zostaje woda na dnie pralki. Nie widać jej, ale słuchać przy poruszeniu bębnem. Po... Wyświetl post
Lodówka jak wyżej. Dolna część zamrażalnik działa bez zarzutu natomiast górna część temperatura 25 stopni i nie idzie zmniejszyć, nie chłodzi. Co... Wyświetl post