Witam
Od kilku dni mam problem z niedomytymi naczyniami w zmywarce. Okazało się że waterwall cały czas jest w pozycji z tyłu zmywarki i nie... Wyświetl post
Witam. Mam problem ze zmywarką samsung dw fn 320. Często po włączeniu samoczynnie włącza się Eco, h i czas który sam się zmienia od 1 w górę.... Wyświetl post
Witam Problem z pralka jest następujący: Nie ma znaczenia czy kalibracja czy jakikolwiek program prania co jakiś czas pralka nie uruchamia sie... Wyświetl post
Dzień dobry,
Po podłączeniu lodówki najpierw lodówka daje sygnał dźwiękowy i jest podświetlony Door alarm. Po wyłączeniu (naciśnięciu na... Wyświetl post
Witam,mam problem z moja pralka ecobubble.Po wlaczeniu przycisku start pralka pracuje przez okolo 3 sekundy po czym gasnie lampka (koszulki plus) i... Wyświetl post
Witam, proszę o pomoc.
Mam wrażenie, że zawias jest niesymetryczny i zmienił lekko swoje położenie przez co ten plastik domykający opiera się o... Wyświetl post
Witam. Jestem na etapie zakupu lodówki. Chciałbym żeby front nowej lodówki pasował do mikrofalówki i piekarnika, gdzie również są elementy ze stali... Wyświetl post
Witajcie,
W związku z aktualną sytuacją, postaram się przedstawić najważniejsze aspekty czyszczenia urządzeń AGD, które są nieodzowne w... Wyświetl post
Cześć Userzy,
Dzisiejszy temat to płyta indukcyjna i jej montaż.
Jak powinna być zainstalowana płyta indukcyjna przez kogo i jak jej używać?... Wyświetl post
Cześć Userzy!W ostatnim czasie odbyły targi CES 2020. Postaram się przybliżyć wam dzisiaj nowinki i pomysły firmy Samsunga na rozwój.Jednym zdaniem... Wyświetl post
Dzień dobry, od jakiegoś czasu przy używaniu thermoobiegu w piekarniku czuć brzydki zapach, trochę takiej spalenizny, stęchlizny, ciężko... Wyświetl post
Mam problem z pralkosuszarką WD80K52E0ZX. W trakcie suszenia (zarówno programy pranie+suszenie i samo suszenie, suszenie na godziny i suszenie... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z pralką w temacie, kupiłem ją nową w lutym i od razu przyjechała zardzewiała od spodu, serwis umwywa ręce, ale widzę że inne... Wyświetl post
Witam. Mam problem z połączeniem pralki z telefonem samsung Galaxy s8. Smartthing wykrywa pralkę, lecz przy 34 lub 39 % wywala błąd. Próbowałem... Wyświetl post
Witam.
Proszę o wskazówki, co więcej mogę zrobić w sprawie głośnego, metalicznego brzęczenia pralki (linki do filmów poniżej). Reklamowana u... Wyświetl post
Witam. Czy ktoś miał problem z odkurzaczem Powerbot i tym błędem ( zablokowane kółko)? Dodam że oś na kółku wyczyszczona. Ile może kosztować... Wyświetl post
Witam , mam suszarkę model SDC16709 i mam problem na samym dole po lewej stronie jest skraplacz do suszarki w którym zbiera się cały czas woda ,... Wyświetl post
Dzień dobry, niestety popsuła mi się moja obecna lodówka, Siemens KI39FP60 link . Czy mogą mi Państwo pomóc w dopasowaniu innej z oferty Samsunga,... Wyświetl post