Mam obawy przed rozkręceniem i zmianą sposobu otwierania drzwi lodówki z obawy na uszkodzenie i utratę gwarancji. Jest jakiś autoryzowany serwis na... Wyświetl post
Witam w mojej zamrazalce ostatnio robi sie lod pod ostatnia szuflada zamrazalki i wycieka woda. Lodowka juz po gwarancji model RSA1UTMG czy jest... Wyświetl post
Witam serdecznie,
od ok 2 miesięcy korzystam z nowej pralki WW60J4213HW1EO. Pralka ostatnio wydaje dziwne Odgłosy Trwa to kilka minut i później... Wyświetl post
Cześć!Korzystając z pralki czasem może przydarzyć się sytuacja z tematu. Pralka może zacząć nadmiernie wibrować lub przemieszczać się podczas... Wyświetl post
Witam,
W zeszłym tygodniu kupiłem lodówkę do zabudowy - model BRB260030WW
Po podłączeniu, w zamrażarce słychać dźwięk kapania oraz skwierczenie... Wyświetl post
Dzień dobry,
proszę o pomoc i opinie w sprawie bardzo dziwnego i równocześnie mocno niepokojącego dźwięku dobiegającego z mojej lodówki Samsung... Wyświetl post
Dzień dobry, od dwóch miesięcy posiadam płytę indykcyjną Samsung SAMSUNGNZ64K5747BK.
Moja płyta bardzo szybko się rysuje, wystarczy że... Wyświetl post
Mam problem. Po przełożeniu otwierania drzwiczek z prawej na lewą stronę zauważyła, że w czasie suszenia świszczy i wydostaje przy drzwiczkach... Wyświetl post
Witam poszukuje pralko suszarki z możliwością zdalnego sterowania przez aplikacje z możliwością prania 7-8kg wsad co możecie mi doradzić bo w... Wyświetl post
Witam. Wczoraj przestała chłodzić strona ( lodówka). Na wyswietlaczu pokazuje zamrażarka -23 stopnie a jest -19 , lodówka pokazuje 16+... Wyświetl post
WItajcie,
Zastanawia mnie kwestia zasilania el. wspomnianego piekarnika. W instrukcji znalazłem informację, że dostępne są dwa warianty -... Wyświetl post
Witam. Kolejne pytanie dotyczące lodówki Side by Side RS7768FHCBC.
Jaka jest rozbieżność temperatury zadanej od tej rzeczywistej w lodówce.... Wyświetl post
Witam
Mam pewien problem. Od czasu do czasu podczas włączenia piekarnika z wywiewu czuć brzydki zapach. Nie jest to zapach czegoś spalonego,... Wyświetl post
Witam. Jak mogę się dostać do podajnika lodu i wody? żeby je poprzednie oczyścić. Na pewno trzeba by było ściągnąć przedni panel, jak to zrobić... Wyświetl post
Cześć,
kupilam lodówkę jak w temacie, problem mam z górna półką na drzwiach, gdzie jest miejsce na jajka. Nie da się jej całkiem otworzyć, przez... Wyświetl post
Posiadam pralko suszarkę samsung WD80K5 i mam problem gdyż w cyklach suszenia pranie wychodzi ciepłe ale bardzo mokre , zauważyłem że podczas... Wyświetl post