Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Błąd E1 płyta indukcyjna nz64h37070k

(Temat utworzony: 26-04-2020 07:07 PM)
9408 Wyświetlenia
TobiaszB
Apprentice
Opcje

Witam, mam problem z płytą indukcyjną  nz64h37070k. Po kilku minutach pracy na lewym polu wyświetla się błąd E1 i płyta się blokuje.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
EwaK
Hotshot
Opcje

@TobiaszB błąd E1 oznacza nieregularne napięcie. Jeżeli podłączenie było prawidłowe, nie masz problemów z siecią, a reset nie pomaga, pozostaje tylko ponowny serwis.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TobiaszB  Kiedy została zakupiona płyta indukcyjna?

Proszę na razie zrobić reset płyty poprzez odłączenie jej od zasilania na ok 10 minut.

0 Like
TobiaszB
Apprentice
Opcje

Reset nie pomaga. Płyta kupiona ok pół roku temu. Jest gdzieś w ogóle informacja czego ten błąd dotyczy? 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TobiaszB  Trzebabybyło skontaktować się z infolinią i podać kod błędu. 

0 Like
TobiaszB
Apprentice
Opcje

Oczywiście że się kontaktowałem, dwukrotnie, płyta jest na gwarancji producenta. Nikt rozwinięcia błędu nie podał. Serwisant coś tam wymieniał, ale to nic nie poprawiło. Teraz czeka mnie kontakt po raz trzeci.... mam nadzieję ostatni. Myślałem że. Na forum znajdę jakieś wskazówki odnośnie tego błędu,  ale nigdzie nic nie ma. Serwisant też sprawiał wrażenie jakby nie wiedział co to za błąd 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@EwaK  Pomożesz ?

0 Like
Rozwiązanie
EwaK
Hotshot
Opcje

@TobiaszB błąd E1 oznacza nieregularne napięcie. Jeżeli podłączenie było prawidłowe, nie masz problemów z siecią, a reset nie pomaga, pozostaje tylko ponowny serwis.

TobiaszB
Apprentice
Opcje

Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź.