După o serie de probleme cu wearable și ceasul meu galaxy watch classic 4, a venit rândul aplicației smart things sa nu mai funcționeze. Nu ma mai pot conecta la nici un dispozitiv. Le vad active, dar când dau pe el, se încarcă la nesfârșit și pana la urma nu face nimic. Nu pot schimba setări de locație, nu pot instala aplicațiile de calitatea vieții. Ma scoate din sărite în ultima vreme environmentul Samsung. Am golit cache și tot la fel face.
Daca doar ai făcut golire cache îți sugerez să faci și golire date și reconfigurezi aplicația și dispozitivele avute de la "0" . Probabil după această rutină o sa funcționeze.
Am făcut asta între timp și da, am pierdut toate dispozitivele din aplicație, chiar și cele din alta locație. Un mare gunoi! Acum trebuie sa stau sa reconfigurez totul. De ce naiba nu mi le-a luat din cloud cumva dupa cont și să-mi pună tot înapoi cum era? Ne culeg ăștia toate informațiile posibile din device-uri dar nu e în stare sa reinitializeze device-urile dintr-o amărâtă de aplicație. Ma pufnește râsul.
Eu ți-am sugerat ce este de făcut în cazul prezentat de tine, aceeași problemă am m-ai întâmpinat-o și eu în trecut, altfel n-am putut rezolva decât să reconfigurez de la "0" prin golire date. Nu cunosc exact cauza de ce se întâmplă asta, probabil o eroare / interferență cu alte dispozitive ce intervine in urma actualizării aplicației.
Da, foarte frustrant... Sincer pana anul asta chiar nu am avut probleme de genul, dar parca din 2024 au dat afara toți oamenii cu cap din echipele de dezvoltare și au angajat numai incompetenți. Am avut multe bug-uri și pe s23 și pe Galaxy watch și acum a mai pus capac și problema asta cu smart things.
Da, între timp și-a revenit și la mine. Am verificat astăzi dimineața. Oricum au cam început sa ma enerveze aceste probleme, dar cred ca trebuie sa învățăm sa trăim cu ele.